رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت:مازندران متاسفانه کمبود زورخانه دارد.

مهرعلی باران چشمه رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در مجمع انتخاباتی هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مازندران، با اشاره به اینکه مازندران متاسفانه کمبود زورخانه دارد، گفت: باید تلاش کرد که حداقل در تمامی شهرستان‌های استان مازندران یک زورخانه را داشته باشید.

او افزود: با درایت و تعهد باید تلاش کنید که ورزش زورخانه‌ای این استان را به جایگاه واقعی اش برسانید.

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: توقع و انتظارات ما از ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مازندران بیش از شرایط فعلی است و معتقدیم این استان می‌تواند یکی از سرآمدان کشور باشد.

او با بیان اینکه انتظار من از مازندران بیش از اینی است که الان هست، افزود: اینجا دیار پهلوانان و قهرمانان است و در شأن این استان نیست که فقط نصف شهرستان‌های مازندران زورخانه داشته باشد.

باران چشمه گفت: در ستاد فرهنگ عمومی، ترویج ورزش زورخانه‌ای تاکید شده است همه دستگاه‌ها باید برای ترویج این ورزش حمایت کنند.

او با ابراز رضایت از شرایط قهرمانی استان، افزود: حقیقتا استان مازندران از لحاظ نیروی انسانی بسیار غنی و یکی از بازوان فدراسیون محسوب می‌شود.

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: این رشته، ورزش ملی ما به شمار می‌رود و با ایران بزرگ آمیخته است. همچنین ورزشی است که اخلاق و مروت در آن حاکم بوده و به نوعی ورزش جسم و روح به شمار می‌رود.

او افزود: امیدوارم روزی شاهد اجرای این ورزش در تمامی مدارس کشور باشیم و سال گذشته با معاونت تربیت و سلامت وزارت آموزش و پرورش تفاهمنامه‌ای منعقد و در سال‌های گذشته شش استان را به عنوان استان پایه مشخص کردیم و انتظار داریم در استان مازندران هم این اتفاق بیفتد.

باران چشمه در پایان با بیان اینکه، شرایط و انگیزه را برای ورزش زورخانه‌ای فراهم نکردیم، گفت: ما باید کاری کنیم کودکان و نوجوانان با آداب این ورزش ملی آشنا شوند و دوست داریم دانش آموزان و نوجوانان و جوانان بیشتری را در گود زورخانه ببینیم.

تلاش برای توسعه ورزش زورخانه‌ای

عادل عالیشان سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان مازندران در حاشیه این مجمع، ضمن تقدیر از زحمتکشان این ورزش آئینی، گفت: ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی از دیرباز با فرهنگ، اخلاق و اداب مردم ایران عجین شده است و برای همین باید برای توسعه این ورزش در زمینه‌های مختلف تلاش کرد.

او خواستار وفاق و همدلی شد و افزود: ورزش پهلوانی در استان فعالیت خوبی داشته است که نیازمند همیاری و همدلی تمامی عوامل برای پیشرفت این رشته است.

عالیشان گفت: ورزش مازندران یک از ۳ برند اصلی استان مازندران است، اما از لحاظ امکاناتی شرایط خوبی نداریم.

اوافزود: استعداد در استان مازندران فراوان است و مردم به این رشته علاقه زیادی دارند.

عالیشان گفت: تعداد زورخانه‌های ما کم است و باید تلاش کنیم برای توسعه زیرساخت‌ها در این رشته که برای ما قابل اهمیت است و به دلیل قداست مکانی اگر در نظر بگیریم با مساجد مشابه هست.

او افزود: انتظار داریم علاوه بر شهرستان‌ها باید در شهر‌های ما هم این رشته را فعال کرد که این مورد نیاز به عزم جدی و تلاش بیشتر دارد. رئیس هیات میتواند کمیته خیرین زورخانه‌ای را فعال کند تا این رشته و حتی زورخانه‌های زیادی در کل استان افزایش پیدا کند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان مازندران خواستار افزایش زورخانه در استان شد و افزود: ۱۵ زورخانه در کل استان مازندران برای استانی مثل مازندران که مهد ورزش است، کم است و باید در شهر‌های بزرگ حداقل چهار زورخانه داشته باشیم.

عالیشان از نگاه ویژه به هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خبر داد و گفت: فدراسیون هم همیشه نظر مثبتی به استان مازندران داشته و انتظار داریم در توسعه زیرساخت‌ها و تامین تجهیزات این رشته ورزشی، هیات استان مازندران را یاری کنند.

مجمع انتخاباتی هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مازندران با حضور باران چشمه رئیس فدراسیون و عالیشان مدیر کل ورزش استان، در سالن اجتماعات شهید زرهون اداره کل ورزش و جوانان، رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان مشخص شد.

روح الله طور سوادکوهی با کسب ۱۸ رای برای ۴ سال دیگر به عنوان هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان مازندران انتخاب شد.

حسین علی پور دیگر کاندیدای این مجمع بود که یک رای کسب کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار