سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان در حاشیه جلسه شورای اداری استان اصفهان گفت: فرونشست زمین اصلی ترین چالش در این خطه است و این پدیده در برخی استان ها بیشتر در مناطق دشتی و بیابانی است اما در اصفهان وارد مجموعه های مسکونی و صنعتی شده است.
استاندار اصفهان با اشاره به پیگیری ها، جلسه ها و بازدیدهای انجام شده در این زمینه، گفت: تغذیه آبخوان های حوضه آبریز زاینده رود راهکار کاهش نرخ فرونشست و متوقف کردن آن است.
مرتضوی با اشاره به بحث انتقال آب و جلوگیری از مصارف غیرقانونی افزود: از سال گذشته تاکنون چاه هایی که به طور غیرمجاز در حوضه زاینده رود برداشت می کردند به کنتورهای هوشمند مجهز شدند تا خارج از برنامه، برداشت آب نداشته باشند.
استاندار اصفهان به طرح بزرگ انتقال آب نیز اشاره و خاطرنشان کرد: پیشرفت خوبی در این زمینه داریم و در جلسه های مختلف از مشکلات کار گرهگشایی می شود.
وی یکی از مسائل موجود در استمرار و سرعت بخشی به پروژه را تامین مالی مناسب برای ادامه مسیر دانست و افزود: جلسه هایی با بنگاه های اقتصادی استانی و ملی در این زمینه داشتیم.
مرتضوی تاکید کرد: اگر تدبیرهای لازم در این زمینه صورت نگیرد با این سرعت نمی توانیم پیش برویم.
وی درباره فعالیت کوره های آجرپزی در اطراف اصفهان نیز گفت: برخی از این کوره ها باید در مناطق جدیدی ادامه کار دهند تا حجم آلودگی کلانشهر اصفهان و شهرستان های نزدیک آن کاهش یابد.
همچنین استاندار اصفهان در جلسه شورای اداری با تاکید بر اینکه برنامه ها و ماموریت های هریک از دستگاه های اجرایی در حوزه عفاف و حجاب تعریف شده است، گفت: لازم است مصوبات قرارگاه عفاف و حجاب با جدیت و اهتمام اجرا شود.
استاندار اصفهان افزود: با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و برخی مواد قانونی موجود امکان جمع کردن برخی ناهنجاری ها و بی بندوباریها که در جامعه با برنامه دشمن هدایت می شود وجود دارد.
استاندار اصفهان همچنین با تاکید بر لزوم پشتیبانی از مجموعه بهزیستی افزود: دستگاههای اجرایی باید بضاعتهای خود را در این زمینه به میدان بیاورند.
مرتضوی اضافه کرد: در مورد جذب نیروی انسانی مورد نیاز برای مجموعه بهزیستی انتظار میرود سازمان مدیریت و برنامهریزی مساعدت لازم را داشته باشد.
وی درباره اهمیت اقامه نماز نیز اظهار داشت: لازم است مدیران توجه ویژهای به امر اقامه نماز در اداره ها و شرکت در جلسه های شورای اقامه نماز داشته باشند.
و خطهای بزرگ و بسیار فراوان آبرسانی از اقیانوس به کویرها و مرکز و شرق و جنوب ایران در برنامه باشد
آب و هوایی و زیست محیطی و بارش بستگی ندارد
کوهرنگ بختیاری سرچشمه و زاینده سه رود بزرگ کارون و دز و زاینده رود است
سهم دشت زرین کوهرنگ از آب زاینده رودش اگر چیزی نیست بخشی از آبهای انتقالی از سرشاخه های کارون که حقش است که به این دشت شهرستان پرآب غیرشمالی زاگرس مرکزی برسند
راهکار تنها مدیریت درست و همکاری و پذیرفتن حقوق بالادست و پایین دست باهم است
در ضمن در کشوری خشک و نیمه خشک بردن و ریختن آبهای شیرین که جایشان در گلوی تشنه مردم است ،به تالاب و مرداب و باتلاق و دریا و کشتهای غرقابی و منسوخ شده و محصولات آب بر در دو بیابان اصفهان و خوزستان اشتباه است
عراق بر روی شاخه های ورودی به خلیج فارس در ابتدای دهانه اروند سد میزند و ایران عزیز ومسولان خوزستان آب کارون و دز را بدریا میریزندو یا آب لوله کشی را صرف برنجکاری میکنند!!!!!
یکی از راهکارها توسعه جمعیت استان به غرب و در مسیر مبارکه تا چرمهین و قهفرخ مسیری کوهپایه ایی و زیبا برای سرریز جمعیت کلانشهر ها و شهرهای مرکزی کشورمان
خود کرده را هیچ تدبیر نیست
آبادانی کارون بختیاریا فکر کنم از وسط شهرتون میگذره
ماییم که همه جهانیم
از قدیم هم گفتن
یکم منطقه ای فکر نکن کجای دنیای صنایع آب بر رو در وسط کویر میسازن
برو مطالعه کن بیسواد تونلی شصت کیلومتری پر عمق دویست متری با بودجه های کلان کشوری قرار است سالها بودجههای هنگفت کشوری را ببلعد تا آب از بختیاری به بیابان مرکز برساند مقصر نادانی شما نیست اتفاقا این نادانی و نفهمی شما هر چه بیشتر باشد برای شما سود دارد این توصیه من به شماهاست که البته در همین خط پیش میروید
والسلام نامه تمام
عجب نظر مسخره و از روی جهالت و دیوانگی
اصفهان سرچشمه زاینده رود نیست این را بفهم
کجای دنیا تو کویر برنج می کارن که تو اصفهان می کارن
تازه تا همین ۳۰سال پیش کل حوضه آبریز زایندهرود برای اصفهان بود
فولاد و ذوب آهن باید در بندرعباس ساخته می شدند نه وسط کویر
انتقال حوضه به حوضه در کشوری خشک باید مجاز شود و صنایع آب بر به استانهای بالادست همچون لرستانهای شمالی و جنوبی و مرکزی (بختیاری)برده شوند و صنایع هوش مصنوعی و تراشه در شهرهای کویری و انتقال آب پایدار دریاها انتقالی مانا و ماندگار و جاودان برای حال و آیندگان است به فکر راهکارهای مدیریت درست آبهای شیرین فقط و فقط برای شرب و کشتهای گلخانه باشیم
یک دریاچه شور اگر قابل تبدیل شدن به هر زیست دیگری داشته باشد یقینا تهدید به فرصت تبدیل میشود
از قدیم گفتن وقتی فکر نباشد جان در عذاب است
وقتی بالادست رودها تشنه نگه داشته شوند و پایین دست ها اسراف و بی برنامه باشند چی
برادران این زنگ خطر است. فرونشستها (خسف زمین شل) نشانهایی از نشانههاست، ولی ساده ازش میگذریم، الان کل جهان به فرو رفتن زمین دچار شده این علامته علااامت لطفا گوش به زنگ باشید و دنبال حقیقت بگردید
چهارمحال قلب زاگرس به سرطان بهره برداری های دیوانه وار و انتقال آبش به کویرهایی مثل یزد و اصفهان دچار شده و تا چند دیگر او هم مثل انها کویر خواهد شد
چقدر نادانی چقدر ندانم کاری چقدر بی مسئولیتی
نه به سدسازی نه به سد سا ی نه به سدسازی
متن نظرم:۰۹۳۲ عزیز کی گفته مسیر طبیعت؛ شاید زاینده رود مسیر طبیعت باشه ولی کدوم یکی از مادی ها طبیعیه؟ چندتا مادی از زاینده رود جدا کردن داخل اصفهان که به کشاورزی برسن ؟ چرا داخل چهار محال و بختیاری ۲۸ سالی که من عمر گرفتم و ده سالی که تو حوزه کشاورزی ام اجازه برداشت از رودخانه ها وجود نداره؟ زیاده خواهی کشاورزای خودتون مسبب این فرو نشست هاست که بیابون رو میخوان بهش بکنن و به هیچ صراط کشاورزی اصولی و پیشرفته ای مستقیم نیستن و همچنان اصرار به شلخته کاری عین صد سال پیش غرقابی کشت کردن و کشت برنج دارن ؛ چند سالی هم هست که حمله ور شدن به استان های همجوار و قیمت اجاره زمین کشاورزی رو چند ده برابر کردن؛ زیاده خواهی و کشت نا مناسب مسببشه نه بلهحتما نوبت استان ما میشه چون نماینده های مجلس شما با پول کار خونه ها و زور مجوز تونل انتقال اب گوتهارد در بهشت اباد رو گرفتن تونل های کوهرنگ ۱؛۲؛۳ اینها کجا طبیعیه؟
اگر مطالعه ای داشتید متوجه بودید انحراف مسیر آب به سمت زاینده رود کاملا مصنوعی و از زمان شاه عباس صفوی بوده یک سرچ بزنید تونل کوهرنگ متوجه میشید ؛ یا حق