زن جوان که به تازگی خانه‌اش را مجهز به دوربین مداربسته کرده بود تصورش را نمی‌کرد قرار است چند روز بعد قربانی ماجرای سرقتی شود و همین دوربین‌ها به او کمک کنند.

 چند روز قبل زن جوانی با پلیس تماس گرفت و از سرقت خانه‌اش خبر داد: چند ساعتی برای میهمانی به خانه مادرم رفته بودم و زمانی که برگشتم متوجه سرقت از خانه‌ام شدم. این در حالی بود که در ورودی سالم بود و سارقان با کلید وارد شده و نقشه شان را اجرا کرده‌اند. ۸۰۰ میلیون تومان طلا، یک ساعت گران قیمت که سنگ برلیان داشت به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان، چندین تابلو باارزش و وسایل قیمتی خانه را به سرقت برده‌اند.

دو سرقت همزمان

با شکایت زن جوان به نام سهیلا، مأموران پلیس راهی خانه او در شمال پایتخت شدند. هنوز چند لحظه‌ای از این تماس نگذشته بود که زن دیگری با پلیس تماس گرفت و گزارش سرقت از خانه‌اش را اعلام کرد: با همسرم بیرون بودم و زمانی که برگشتم متوجه شدم در ورودی خانه شکسته شده و وسایل باارزش به سرقت رفته است.

آدرسی که زن جوان از سرقت خانه‌اش داد همان آدرس و پلاکی بود که سهیلا اعلام کرده بود با این تفاوت که شماره واحد او ۳ و شماره واحد خانه سهیلا ۴ بود. هر دو آپارتمان روبه‌روی هم و در یک زمان به سرقت رفته بود. با این تفاوت که در خانه سهیلا با کلید باز شده بود و خانه همسایه را به زور و با شکستن در ورودی سرقت کرده بودند.

احتمال اینکه هر دو سرقت کار اعضای یک باند باشد از سوی پلیس مطرح شد و مأموران در گام بعدی به بازبینی دوربین‌های مداربسته محل سرقت پرداختند. دوربین‌ها نشان می‌داد دو زن جوان از خودرو پژویی که راننده آن مرد جوانی بود خارج شده و با کلید وارد ساختمان شدند. زن‌ها بعد از حدود نیم ساعت و اجرای نقشه سرقت دوباره سوار همان ماشین شده و از محل متواری شده بودند.

سارقان هیچ نقابی به چهره نداشتند و زمانی که تصاویر آن‌ها به مالباختگان نشان داده شد، سهیلا یکی از آن‌ها را شناسایی کرد. زن جوان با دیدن تصویر سارقان در حالی که متعجب شده بود گفت: این زن پرستار خانگی مادرم است. من خواننده پروپا قرص صفحات حوادث روزنامه‌ها هستم و در این مدت اخباری را می‌خواندم که در رابطه با سرقت خانه بود.

در اخبار آمده بود نصب دوربین مداربسته هم به پلیس کمک می‌کند که سارقان را زودتر شناسایی کنند و هم اینکه سارقان معمولاً به خانه‌هایی که مجهز به دوربین مداربسته هستند وارد نمی‌شوند. این اخبار مرا مجاب کرد تا موضوع را با مدیر ساختمان در میان بگذارم و در نهایت هم کمتر از یک هفته قبل بود که ساختمان را مجهز به سیستم دوربین مداربسته کردیم.

زن جوان ادامه داد: از آنجا که مادرم نمی‌تواند کارهایش را انجام دهد تصمیم گرفتیم برای او پرستار بگیریم. فتانه یکی از آشنایان بود و مدتی از او خواستیم به صورت آزمایشی برای ما کار کند. چون از کارش راضی بودیم پرستار دائم مادرم شد و در این مدت هم از او مورد مشکوکی ندیدیم. روز سرقت من به خانه مادرم رفته بودم، اما فتانه به این بهانه که شوهرش مریض است و باید او را به دکتر ببرد از خانه مادرم خارج شد و چند ساعت بعد برگشت.

انکار زوج سارق

با اظهارات سهیلا، مأموران پس از هماهنگی‌های قضایی با بازپرس علیرضا بهشتی، وارد عمل شده و زن جوان را بازداشت کردند. فتانه ابتدا منکر سرقت بود، اما زمانی که تصویرش را که از دوربین‌های مداربسته ساختمان گرفته شده بود، مشاهده کرد به سرقت با همدستی شوهر و خواهر شوهرش اعتراف کرد.

با اعتراف وی همسر او نیز بازداشت شد و تحقیقات برای دستگیری خواهر شوهرش به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ویژه سرقت پایتخت ادامه دارد.

گفتگو با زن سارق

چه شد که تصمیم به سرقت گرفتید؟

وضع مالی‌مان خوب نبود و در مدتی که در خانه مادر سهیلا کار می‌کردم، متوجه شدم که وضع مالی آن‌ها خیلی خوب است. یک شب موضوع را برای محمود، همسرم، تعریف کردم و همان شب بود که ایده سرقت از طرف همسرم مطرح شد. اول مخالف بودم، اما محمود مدام زیر گوشم می‌خواند که با سرقت از خانه سهیلا وضع مالی مان از این رو به آن رو می‌شود.

کلید خانه‌اش را از کجا آوردی؟

یک روز که سهیلا به خانه مادرش آمده بود، یواشکی دسته کلیدش را برداشتم و به بهانه خرید از خانه خارج شدم و کلید‌های یدکی را ساختم. بعد هم با کمک خواهر شوهرم، وارد خانه شده و وسایل را سرقت کردیم.

چرا از خانه همسایه سرقت کردید؟

می‌خواستیم پلیس به ما شک نکند که با صاحب خانه آشناییم. سهیلا زمانی که به خانه مادرش آمد داشت تعریف می‌کرد که همسایه روبه‌رویی‌شان هم نیستند و شب به خانه می‌آیند.

من که این موضوع را شنیدم به خواهرشوهرم گفتم بهتر است از خانه مقابل هم سرقت کنیم که پلیس شک نکند.

فکرش را می‌کردید دستگیر شوید؟

نه نمی‌دانستم خانه‌اش دوربین دارد وگرنه این کار را نمی‌کردیم.

برچسب ها: حوادث ، اخبارجنایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۲:۲۲ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
چرا زنان متهم یا خلافکار را با چادر دادگاه میاورند یا مصاحبه میکنید؟!
ضمنا فقط مشکل فقر باعث خیانت وجنایت ودزدی نمیشود
بسیاری زنان کم بضاعت . یا زحمت کش. با جان ودل کار میکنند و نان آور خانه هم هستند
خیلی از زنان هم دیدیم خلاف یا فحشاگری هم میکنند ماشین وخانه ..دارند امّا چون زیاده خواه و ذات خرابند هستند
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۱:۴۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
اسمش طمعه و چیز بیشتر از اون نیست .فقیرها دزدیهای کوچک و پولدارها دزدیهای بزرگ.البته در فقر این طمع بیشتر خودشو نشون میده و صد البته فقر و نداری زیاد خیلیهارو بهگمراهی میکشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
امان از بی پولی و فقر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۲ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
فیلمش کو پس ؟
Iran (Islamic Republic of)
کیان
۰۱:۲۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
جسارت نباشد هرکسی که فقیر شد باید دست به سرقت بزنند در گل دنیا فقیر غنی هست منتها در ایران ما مبنا را میزاریم رو فقیر بودن چون که فقیر هستیم باید رفت سرقت از هر جا که میخواهد باشد نه خیلی ها فقیر هستند وخیلی هم آبرومندانه دارند زندگی می کنند اینجا وقتی طرف سرقت می‌کنه میکی چرا این کارو کردی میگه فقیرم این چه حرفی هست همین خانم وقتی خودش کار می کرده چرا باید دزدی کند این بر می کرده به طمع مال مردم خیلی ها خیلی چیزها دارند باید رفت مال مردم سرقت کرد نمیشه یارو می گیرند عزیز چرا سرقت کردی مواد. زدم چرا طرف گشتی تو حال خودم نبودم خلاصه هزاران آیه برحان این بدبختی جامع امروز ماست بله شرایط اقتصادی کار زندگی سخت شده ولی نه اینکه دزدی کنیم دستگاه قضایی اگر یک مقداری قاطعانه عمل کند مثل قانون عربستان به والله کسی جرات نمیکنه خطایی انجام دهد فقط همین انشالله که خدا به راه راست همه رو هدایت کند امیدوارم وسلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
عجب!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۸ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
خطرناکترین مجرما مجرمای فامیلی اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۰ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
فساد دزدی فحشا در فقر ترسناک تراز موارد فوق در پولداریست چون فقیر چیزی برای از دست دادن ندارد. البته فقرای آبرومند در کل جهان بسیار داریم،منظور همه نیست
متاسفانه رویکرد این است که مردم درفقر باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
اتفاقا پولدار خلافکار خطرناکتره چون هم با پول بقیه افراد جامعه را در گیر خلاف میکنه هم به خاطر تکبر و غرور پولدار بودن به سهولت حق بقیه را زیر پا میذاره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
بله دزدی هیچ توجیهی ندارد .ولی فقر باعث این اعمال می‌شود ودر آن لحظه دزد به هیچ چیز جز دزدی و حل مشکل مالی خود فکر نمی‌کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
این افراد اگه پولدار هم باشن بازم حریص تر میشن و بازم دزدی میکنن
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۱:۴۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
درهرشرایطی دزدی ازمال مردم حرام واصلاتوجیج پذیرنیست ازگرسنگی مردن بهتراست ک آدم حرامی بخوردالبته بعضیهابا اینکه وضع مالی خوب دارن متاسفانه حرامخوری میکنند امیدوارم همه ما لقمه ای ک میخوریم حلال باشو
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۹:۲۷ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
☝️☝️☝️
آخرین اخبار