رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان در مراسم برش فرش دستباف عتبات عالیات کارگاه محله مهرشهر بیرجند گفت: ۵۰ تخته فرش در ابعاد ۶ تا ۱۸ متر در ۲۰۰ کارگاه فرشبافی استان بافته شده که فروش و عواید آن در طرحهای عمرانی هزینه میشود.
جوینده افزود: سرانه کمک هر فرد به عتبات عالیات در کشور ۴ هزار تومان است که این سرانه در خراسان جنوبی ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان به ازای هر فرد رسیده لذا این فاصله معنادار قابل توجه است و باید قدردان محبت مردم استان در حوزه بازسازی عتبات عالیات باشیم.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان با اشاره به مشارکت مردم استان در ساخت صحن امام محمد باقر (ع) حرم امامین کاظمین افزود: تا امروز بخش قابل توجهی از سهم خراسان جنوبی تامین شده که نشان از عنایت مردم دارد و انتظار است که خانواده کارکنان دولت هم وارد میدان شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم عشق و ارادت به ائمه اطهار (ع) در بافت فرش بسیار قابل توجه دانست و گفت: سختیهای بافت فرش و زمانگیر بودن آن در قبال دستمزد قابل قیاس نیست، اما ارادت به اهل بیت (ع) این سختیها را برای بافندگان آسان میکند.
طالبی افزود: بافت فرشی که با عشق و معرفت انجام میشود و دیگر مشارکتهای فرهنگی و اجتماعی نمایشی از ارادت به اهل بیت است.
وی گفت: اگرچه خراسان جنوبی از لحاظ شاخص جمعیت یا مسائل معیشتی و اقتصادی نسبت به سایر استانها رتبههای پایینتری دارد، اما در کمک به اعتاب مقدسه جزو استانهای برتر است که نشان از دینداری و ارادت مردم استان به اهل بیت دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: در حوزههای اقتصادی و اجتماعی استان آسیبهایی وجود دارد البته آمار آن نسبت به دیگر نقاط کشور کمتر است، اما یکی از دلایلی که هنوز خراسان جنوبی دستخوش بسیاری از آسیبهای اجتماعی نشده، رویکرد ولایتمداری و اعتقاد خاص مردم به ائمه اطهار (ع) است.