رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه راهکار اساسی ساماندهی ضایعاتی‌های کرمانشاه را در نظر گرفتن مکانی مشخص در بیرون از شهر برای استقرار واحد‌هایی که می‌خواهند قانونی کار کنند عنوان کرد.

کوروش امیری رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه با اشاره به معضل فعالیت واحد‌های صنفی ضایعاتی بدون مجوز در کرمانشاه که مشکلات متعددی را ایجاد کرده، گفت : متاسفانه در شهر کرمانشاه نزدیک به ۲۵۰ واحد صنفی بدون مجوز ضایعاتی داریم که در زمینه خرید و فروش ضایعات فعالیت دارند و متاسفانه فعالیت این واحد‌های غیرمجاز بسترساز برخی مشکلات از جمله خرید و فروش اجناس سرقتی و گا‌ها مواد مخدر هم شده است.

وی پراکندگی ۹۰ درصد واحد‌های ضایعاتی بدون مجوز کرمانشاه را در منطقه جعفرآباد و ملاحسینی دانست و افزود: در سایر مناطق حاشیه شهر از جمله کمربندی غرب (نزدیک بیمارستان سینا)، آناهیتا، دولت آباد و ... نیز واحد‌های ضایعاتی غیرمجاز فعالیت دارند.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه که ضایعاتی‌ها از رسته‌های صنفی زیرمجموعه آنان محسوب می‌شوند، از روند افزایشی تعداد ضایعاتی‌های غیرمجاز در کرمانشاه نیز خبر داد و تاکید کرد: روز به روز شاهد رشد قارچ‌گونه این واحد‌ها هستیم، به‌گونه‌ای که گاهی به صورت روزانه در کوچه پس کوچه‌ها واحد‌های جدید ایجاد می‌شود.

امیری از تعداد بالای واحد‌های صنفی ضایعاتی کرمانشاه نسبت به برخی نقاط دیگر کشور هم یاد کرد و ادامه داد: این موضوع چند دلیل دارد که بیکاری و روی آوردن به سمت مشاغل کاذبی مانند ضایعاتی از مهمترین آن‌ها است. به علاوه درآمد خوب این کار نیز باعث می‌شود برخی افراد به سمت این فعالیت روی بیاورند.

وی گفت: فعالیت قابل توجه زباله‌گرد‌ها با افزایش واحد‌های ضایعاتی بی ارتباط نیست.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار واحد‌های بدون مجوز واحد‌های مجاز ضایعاتی هم داریم که به شیوه صحیح و شرافتمندانه کاسبی می‌کنند، تعداد واحد‌های ضایعاتی مجاز را نیز حدود ۲۰۰ مورد اعلام کرد و گفت: این واحد‌ها عمدتا در زمینه خرید و فروش ضایعاتی مانند آهن فعالیت دارند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.