روشی ساده برای جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ + فیلم

گاهی اوقات جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ به یک چالش در آشپزی تبدیل می‌شود.

جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ به منظور انجام کارهای مختلف در آشپزی و حتی مصارف ورزشکاران در برنامه غذایی خود، گاهی به یک چالش تبدیل می‌شود که استفاده از توری فلزی یا پلاستیکی می‌تواند این امر را تسهیل بخشد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۲:۳۱ ۲۰ تير ۱۴۰۲
گند زد به توری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۰ تير ۱۴۰۲
حتما توری رو چرب کردن چون زرده خیلی حساسه و زود میترکه