مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: چهار مجوز اقامتگاه بوم گردی در روستا‌های دستگرد، نویس، ورجان و کهندان برای رونق گردشگری و ترویج آداب و رسوم محلی صادر شد.

علیرضا ارجمندی بیان کرد: پرونده ۲ متقاضی دیگر نیز در معاونت مربوطه میراث فرهنگی استان قم در حال بررسی است تا ظرف ماه‌های آینده مجوز‌ها صادر شود و تلاش داریم برای صدور مجوز‌های این متقاضیان در کمترین زمان ممکن همکاری لازم صورت گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران بوم‌گردی از تسهیلات کم‌بهره روستایی بهره‌مند می‌شوند، گفت: یکی از عوامل مهم در توسعه صنعت گردشگری توسعه اقامتگاه‌های سنتی و بوم گردی در سطح استان است و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان هر گونه همکاری را با سرمایه گذاران بخشی خصوصی در این خصوص خواهد داشت.

ارجمندی افزود: اقامتگاه‌های بوم گردی از جمله مکان‌های اقامتی و تفریحی هستند که گردشگران می‌توانند ضمن بازدید از جاذبه‌های تاریخی و توریستی در منطقه از خدمات غذا‌های سنتی، نوشیدنی‌های محلی و سبک زندگی محلی بهره‌مند شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ادامه داد: خانه‌های روستایی و تاریخی بهترین مکان برای تبدیل به اقامتگاه‌های بوم گردی هستند تا از این طریق بتوان ماندگاری مسافران را ارتقا داد.

ارجمندی با بیان این که اقامتگاه‌های بوم گردی دارای استاندارد‌های گردشگری هستند گفت: براساس نظر کارشناسان میراث فرهنگی، ضوابطی برای اقامتگاه‌ها تعریف شده است تا بخش‌های نظارتی با استناد به آن خدمات ارائه شده را ارزیابی کنند.

ارجمندی اضافه کرد: خدماتی که در اقامتگاه‌های بوم گردی ارائه می‌شود باید ضمن تامین رفاه حال مسافران، اطلاعات لازم درباره محیط طبیعی و فرهنگی روستا‌ها و مناطق گردشگری را به روش‌های گوناگون و با استفاده از ظرفیت راهنمایان محلی ارائه کند.

استان قم دارای ۲۹۳ واحد اقامتی با ۱۳ هزار و ۷۰۰ تخت است که شامل هتل، هتل‌آپارتمان، مهمانپذیر و خانه مسافر می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.