سعید کریمی با اشاره به این که در حال حاضر ۲۴۷ مرکز درمانی مجوز گردشگری سلامت دارند گفت: در رتبه بندی جهانی که توسط یک موسسه آمریکایی در خصوص گردشگری درمانی صورت گرفته، ایران حائز رتبه چهل و ششم در بین کشورهای جهان معرفی شده است.
کریمی بیشترین گردشگر سلامت مراجعه کننده به ایران را مربوط به ده کشور همسایه شرقی و غربی و حاشیه خلیج فارس دانست و گفت: در بین این کشورها عراق و افغانستان در رتبه بالاتر و پاکستان، عمان، بحرین ارمنستان و تاجیکستان در رتبههای بعدی قرار دارند و کشورهای مذکور مجموعا مبدأ بیش از ۹۰ درصد گردشگران سلامت ایران بوده اند.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که ایران در سال ۱۴۰۱ از ۱۶۴ ملیت گوناگون و بنابراین از پنج قاره جهان گردشگر سلامت داشته است، بیان کرد: البته تعداد گردشگران سلامت از برخی ملیتها چند صدهزار نفر و شمار گردشگران سلامت برخی کشورها نیز به ویژه از قارهها و مناطق دوردست محدود بوده است.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که گردشگری سلامت صنعتی ارز آور است، اظهار کرد: سالانه حدود یک میلیارد دلار به واسطه خدمات گردشگری سلامت وارد کشور میشود که این مبلغ علاوه بر مراکز درمانی و بیمارستانی به زنجیره هتلها، رستورانها، صنعت حمل و نقل و دیگر نهادهای خدماتی نیز تعلق میگیرد.
و ما میریم بیمارستان باید رو زمین بشینیم تحویلمون نمیزارن اول احترام برای ما ملت قائل بشید وامکانات واسه ما ایرانیها
چون ایران مفت وهمه امکانات براشون قائل میشه مردم از شهر به شهر دیگه برن بیمارستانجا مکان ندارن توماشین خیابون میخوابن چرا این امکامات رو برا مردم ما بعنوان بیمار کردشگری با همون امکانات گردشگر خارجی درست نمیکنید امکانات ما رو برا ما اول درست کنید کشورهای دیگه اول امکانات واسه ملت خودشون درست میکنند بعد در کنارش گردشگری سلامت
داستان این نیست.
داستان این است که الان مثلا یک آنژیوگرافی در ایران حدود صد الی ۱۵۰ دلار است و در کشورهای،همسایه حدود سه هزار دلار !
بنابر این بیمار از کشورهایی مثل عمان و قطر و عراق به ایران میاد ! مهمان جیب پزشک و دولت محرومین !
الان هاب سلامت کشورهای عربی شده امارات
و ترکیه هم تلاش داره هاب سلامت منطقه ما بشه تقویت فرودگاه استانبول هم به همین علت بوده
الان تعداد پرواز های فقط فرودگاه استانبول برای یک شب اندازه کل پروازهای ایران برای همون مدت مشابه هست
یک فرودگاهش شده اندازه کل صنعت هوایی ما
یکسال کار طبابت در کشوری مثل قطر یا امارات معادل ۱۵ سال کارطبابت در ایران است !
این در حالی است که مهارت پزشک ایرانی کاملا برتر از کشورهای مذکور است. لذا طبیعی است که برای درمان به ایران بیایند چون برای آنها تقریبا رایگان محسوب میشود!!! و اگر در این زمینه در کشورهای مذکور اطلاع رسانی شود ،مراجعان بسیار بیشتر خواهند بود.
مشکلی نداره که یه مدت اصلا به دلار مطابق تعرفه آمریکا ویزیت بگیر، وقتی کسی پول نداره بیاد چه فایده؟
نخیر! شما دنبال انحصاری! اینکه همه با هم تعرفه رو بالا ببرید و طبق معمول مردم به زور و از سر ناچاری به گرونی تن بدن
پزشکی یا بیزنس من؟!
عیدت مبارک
و دیگر اینکه عاشقت هستم باشگاه خبرنگاران جوان عزیز.