علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سفر به استان کرمانشاه از مجموعه تاریخی فرهنگی طاقبستان بازدید کرد.
معاون گردشگری کشور در این بازدید با تاکید بر اینکه طاقبستان برند گردشگری غرب کشور است، تاکید کرد: باید ساماندهی و معرفی این مجموعه مورد توجه جدی استان باشد.
او با بیان اینکه سالانه هزاران گردشگر از این مجموعه فاخر بازدید میکنند، تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که گردشگران با خاطرهای خاص و به یادماندنی از این مجموعه بازدید کنند.
شالبافیان لزوم تکمیل نورپردازی مجموعه، پاکسازی محوطه دریاچه و لایروبی چشمهها را از جمله مواردی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.
مجموعه تاریخی فرهنگی طاقبستان در شمال شهر کرمانشاه قرار دارد که قدمت آن به دوران ساسانی باز میگردد. این مجموعه سالانه میزبان هزاران گردشگر از سراسر کشور است.
یکی از برنامههای سفر معاون گردشگری کشور به استان کرمانشاه بحضور در جشنواره اسب اصیل کرد است.
معاون گردشگری کشور در بدو ورود به کرمانشاه از پروژه هتل ۵ ستاره ناصری این شهر بازدید کرد.
او ضمن تاکید بر تسریع در تکمیل این پروژه، اظهار کرد: استان کرمانشاه به لحاظ جاذبههای گردشگری و قرار گرفتن در محور غرب به عنوان یکی از مقاصد جدید سفر از اهمیت ویژهای برخوردار است.
شالبافیان تاکید کرد: ایجاد زیرساختها و تاسیسات گردشگری یکی از نیازهای اساسی در این صنعت است و ایجاد چنین مجموعههایی نیاز ضروری استان کرمانشاه است.
او ابراز امیدواری کرد: با حمایتهای استان و وزارتخانه و نیز همت سرمایهگذار این پروژه در سریعترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسد.
پروژه هتل ۵ ستاره ناصری در شهر کرمانشاه با سرمایهگذاری در حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بیش از ۴۰۰ تخت به ظرفیت اسکان استان اضافه میکند. این مجموعه شامل دو سالن همایش، رستوران سنتی، رستوران فست فود، سالن سینما، درمانگاه، استخر و ... میشود.
شالبافیان در ادامه سفر خود به استان کرمانشاه با حضور در مجموعه تاریخی بیستون از کتیبه جهانی داریوش بازدید کرد.
معاون گردشگری گفت: اهمیت و شهرت جهانی بیستون سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی را به این مجموعه میکشاند، لذا خدماتی متناسب با با جایگاه بیستون باید در این محوطه به گردشگران ارائه شود.
او در این بازدید ضمن صحبت با گردشگران از نحوه خدماتدهی به گردشگران در مجموعه را جویا شد.
شالبافیان ضمن بازدید از هتل لاله کاروانسرای شاهعباسی بیستون، گفت: وجود مجموعه اقامتی تاریخی در دل محوطه جهانی بیستون فرصت بینظیری است که گردشگران در جوار کوه با عظمت بیستون لذت ببرند.
او افزود: با توجه به تعدد آثار تاریخی در این مجموعه ارائه خدمات مناسب میتواند به ماندگاری گردشگران در این مجموعه کمک کند.
معاون گردشگری کشور در ادامه سفر خود به استان کرمانشاه از مجموعه سراب دربند صحنه بازدید و بر لزوم بهبود شرایط خدماتدهی در این مجموعه به ویژه سرویسهای بهداشتی و تکمیل راه دسترسی به مجموعه خدمات گردشگری داخل این محوطه تاکید کرد .
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: خسروی بزرگترین پایانه مرز جمهوری اسلامی ایران با کشور عراق است که از امتیاز ویژهای برای تردد مسافران عتبات عالیات برخوردار است.
بهگزارش جمعه ایرنا «علی اصغر شالبافیان» در بازدید از زیرساختهای مرز خسروی برای تردد زائرین اربعین حسینی از اتخاذ تمهیدات ویژه برای تردد زائران در این ایام خبرداد.
وی اظهار کرد: راه دسترسی مناسب به مرز خسروی از ویژگیهای ممتاز این مرز برای تردد به عتبات عالیات است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: به واسطه اتفاقاتی که در سالیان گذشته در کشور عراق افتاده، مرز خسروی کمتر مورد استقبال قرار گرفته است، اما وجود پایانه مرزی مناسب با امتیازات بسیار عالی و امکانات مناسب رفاهی دلیلی میشود تا مسافران ورودی از عراق و همچنین زائران ایرانی عازم به عتبات عالیات روز به روز استقبالشان از این مرز بیشتر شود.
شالبافان ادامه داد: برای موضوع اربعین نیز تمهیداتی با هماهنگی ستاد اربعین و وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خواهیم داشت که در تمام حوزهها از جمله مبادی مرزی به اجرا گذاشته میشود.
وی گفت: پایانه مرزی خسروی در اربعین امسال قرار است به صورت ۲۴ ساعته به زائران عتبات عالیات خدمات ارائه کند .