از شب گذشته مراحل آماده سازی کیک ۲۰ تنی غدیر در حرم مطهر حضرت علی (ع) آغاز شده است تا پس از پایان این کیک در میان زائران بارگاه با برکت مولای متقیان و در روز آغاز ولایتش توزیع شود.
این کیک که با مشارکت ۵۰ نفر قناد حرفهای به طول ۱۴۳۴ متر تولید شده مجموعاً از ۱۲ تن کیک اسفنجی، ۵ تن خامه و ۳ تن ملزومات قنادی تهیه شده است.
لازم به یادآوری است که تیم تهیه کننده کیک غدیر بعد از پایان مراسم امروز؛ مشغول آماده سازی کیک ۱۴۰۰ کیلویی بهمناسبت میلاد با سعادت امام کاظم (ع) خواهند شد تا در شب میلاد این امام معصوم در کاظمین میان عاشقانش توزیع شود. کیک یاد شده شامل ۱۴ کیک ۱۰۰ کیلوگرمی به نیت ۱۴ معصوم است.
ای کاش این کیک قسمت همه می شد