حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا نماینده مردم سنقر کلیایی در مجلس شورای اسلامی در جمع صنعتگران استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات اتاق بازرگانی کرمانشاه، گفت : هدف طراحان این طرح، حمایت از تولید و تولیدگران، کارگران، توجه به اشتغالزایی و بهبود محیط کسبوکار است و به همین دلیل معتقدیم تعطیلی واحدهای تولیدی و خدماتی تحت هر شرایطی باید ممنوع شود.
وی ادامه داد: اگر به عنوان مثال واحد تولیدی مشکلی در حوزه دستگاه قضا پیدا کرد، بتوان با مسئولان خاطی آن برخورد کرد، ولی خط تولید تعطیل نشود.
او با اشاره به مطالبات صنعتگران و با ابراز تأسف از اینکه نواسانات در هزینهها بر تولیدات صنعتگران سایه انداخته است، افزود: ۴۰ درصد منابع ما باید روانه تولید و اشتغال شود که این مهم با توجه به مشکلات موجود محقق نشده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، موضوع حاملهای انرژی همچون برق را از دیگر مطالبات صنعتگران عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: باید در راستای عدم قطع چرخه تولید این موضوع مدیریت شود.
وی اضافه کرد: ارائه راهکارهای این موضوع بصورت جلسات متعدد کارشناسی شده در مجلس دنبال شده است که نتیجه آن اعلام خواهد شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تولیدات بر پایه دانش بنیان که محصول با کیفیت تر، ارزان تر، با قدرت مانور بیشتر در بازار جهانی و فضای رقابتی را از نتایج آن برشمرد را از انتظارات حاکمیت از صنعتگران عنوان کرد.
حجت الاسلام حسینی کیا با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال تسهیل گری در تکمیل زنجیرههای تولید است، بیان کرد: صنعتگران نیز با وحدت رویه هزینههای مازاد را کنار گذاشته، ولی مالیات سود مربوطه را پرداخت کنند که بتوان امورات کشور را هم اداره کرد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: نباید تکمیل زنجیره تولید را نادیده گرفت که فردا روزی خود صنعتگران دچار مشکل میشوند.
حجت الاسلام حسینی کیا با بیان اینکه ظرفیتهای مغفول استان باید جدیتر از قبل دیده شود، تصریح کرد: مرز مشترک ۳۷۱ کیلومتری با عراق و صادرات ۴۱ درصد کالاها به عراق از استان کرمانشاه از ظرفیتهای منحصر به فرد استان است.
وی اضافه کرد: مثلا در شهرستان سنقر سرمایه گذاران ۲۰ سال از معافیات مالیاتی، زمین شهرک صنعتی، آب صنعتی و خوراک گاز برخوردارند.
او گفت: درخواستی هم از استاندار محترم کرمانشاه داریم که منابع فراوانی از حوزه صنعت که در اختیار دولت است را برای استان جذب نمایند .