حجت الاسلام حمیدی گفت: باید منافذ احتمالی فساد و نفوذ در ادارات و سازمان‌های متولی حوزه قاچاق کالا و ارز شناسایی شوند و با عوامل این حوزه برخورد شود.

حجت الاسلام حمیدی در دیدار دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان  بر برخورد با قاچاق‌های عمده و سازمان یافته تاکید کرد و گفت: البته این به معنای بی توجهی به قاچاق‌های خرد نیست و در حقیقت تاکید بر این است که برخورد با قاچاق‌های عمده و سازمان یافته در اولویت قرار دارد.

 او افزود: باید منافذ احتمالی فساد و نفوذ در ادارات و سازمان‌های متولی در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز شناسایی شده و با عوامل این حوزه برخورد شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده  برای  مبارزه با قاچاق کالا وارز استان کرمان بیان داشت: موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سال‌ها قبل در کشور مطرح شده است و بار‌ها مورد تاکید مسئولان عالی کشور به ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)  قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه قاچاق کالا و ارز به عنوان یک پدیده شوم، حوزه‌های اقتصاد، تولید و اشتغال  را تحت تاثیر قرارمی دهد، تصریح کرد: با توجه به ضرورت‌های موجود برای برخورد با قاچاق کالا و ارز، باید اقدامات تاثیرگذار و هماهنگ در این حوزه صورت گیرد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان تصریح کرد: متاسفانه علی رغم اینکه حدود ۳۰ سال است که با قاچاق کالا و ارز مبارزه می‌کنیم هنور به جایی که کار بازدارنده‌ای انجام دهیم، نرسیده ایم و هنوز نقشه راهی در این حوزه نداریم تا اقدامات دولت‌ها در این حوزه بر اساس یک سیاست واحد دنبال شود.

او با اشاره به اینکه دولت و مسئولان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز  تلاش‌های خوبی انجام می‌دهند، تاکید کرد: هنوز به خروجی موثری در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز نرسیده ایم و باید در سطح ملی و استانی نسبت به آسیب شناسی اقدامات انجام شده، اقدام شود تا بدانیم که چرا توفیقات ما در این حوزه نسبی بوده و کامل نبوده است.

رییس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: افراد سودجویی وجود دارند که با اشرافیت بر موضوعات مختلف در حوزه قاچاق کالا و ارز، فعالیت دارند که باید ضمن شناسایی آن ها، برخورد قانونی و قاطع با این افراد صورت گیرد.

لو  گفت: روند رسیدگی به پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا و ارز نیز باید در مراجع ذیصلاح با سرعت دنبال شود تا برخورد قضایی به موقع، سریع، با دقت و بازدارنده مطابق با قوانین موجود صورت گیرد.

حجت الاسلام حمیدی ضمن تاکید بر این مطلب که ساماندهی انبار‌های محل نگهداری کالا‌های قاچاق مکشوفه نیز موضوع بسیار مهمی است، افزود: انبار‌های موجود در استان کرمان وضعیت مناسبی دارند؛ اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم.

او بر فروش فوری کالا‌های قاچاق مکشوفه نیز تاکید کرد و بیان داشت: باید به نحوی اقدام شود که منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)  اجرا شود تا ضمن کمک به اقتصاد کشور، از آسیب‌های ناشی از قاچاق کالا به اقتصاد کشور نیز جلوگیری شود.

سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز گفت: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان فعال است و برنامه‌های خوبی در دستور کار قرار گرفته است و در حوزه اجرا با مشکلاتی مواجه هستند که باید  این مشکلات برطرف شوند.

 او با اشاره به اینکه در حوزه قاچاق سوخت در جنوب و شرق استان با مشکلاتی روبرو هستیم، تاکید کرد: متاسفانه مصوبات انجام شده در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز به صورت کامل عملیاتی نمی‌شود.

قویدل تاکید کرد: به نظرمی رسد که یک ورود جدی از سوی دستگاه قضایی برای پیگیری موضوعات مربوط به مبارزه با قاچاق کالا و ارز  نیاز است تا اقدامات موثرتری در این حوزه انجام شود.

میثم ابوسعیدی، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان نیز با بیان اینکه در حوزه برنامه ریزی و هماهنگی با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و در حوزه نظارتی با سازمان بازرسی و دادسرا بیشترین همکاری را داریم، تاکید کرد: در حوزه برنامه ریزی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مسئولیت پذیری دستگاه‌های مختلف را مورد تاکید داریم.

او  با اشاره به اینکه بالاترین موضوع قاچاق کالا و ارز در استان کرمان مربوط به سوخت و دام است، بیان داشت: در مجموع تلاش می‌شود که در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز  با دانه درشت‌ها برخورد کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.