حجتالاسلام احمدحسین فلاحی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران، گفت: آب سد تالوار برای آبرسانی به ۹ شهر و ۱۵۰ روستا در استان است. آبی که از سد میآید قرار بود ۶۰۰ لیتر در ثانیه باشد اما الان ۵۰۰ لیتر میآید و مشکل آبرسانی حل نشده است. ۱۸۰۰ میلیارد تومان برای حل مشکل آب همدان نیاز است و از طرفی چون گفتند مشکل آب حل شده، ردیف بحران را برداشتند.
او با بیان اینکه دغدغه اصلی ما امروز مسأله حل مشکلات اقتصادی و اشتغال است، گفت: اشتغال با جذب سرمایهگذار اتفاق میافتد که در سطح کلان، دولت دستاوردهای خوبی داشته است اما در اقتصاد خرد داخلی مشکلاتی داریم که به تحریمها و مشکلات مدیریتی بر میگردد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل مسأله مسکن و اشتغال نیاز به ورود ارز و سرمایهگذار داریم. در منطقه اقتصادی ویژه جهانآباد ۳۰ تا ۹۰ هزار نیروی کار لازم است اما الان با توجه به طولانیشدن این پروژه، نگران هستیم امتیاز آن را از همدان بگیرند.
فلاحی با بیان اینکه ۲۵ هزار پرونده برای ثبتنام مسکن ملی در شهرستان همدان تکمیل شده است، گفت: ۱۰۰ هزار مسکن در استان نیاز داریم که بیش از ۳۰ هزار واحد در شهرستان نیاز داریم اما ۲۰۰۰ واحد در استان در حال ساخت است.
او گت: از ابتدا باید زمینهای در اختیار دولت برای مسأله مسکن استفاده میشد اما چرا اهدای زمین ۱۴۰ هکتاری استانداری همدان، یک سال و نیم معطل مانده و امسال نیز فقط ۹۰ هکتار دادند؟
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد خط سریعالسیر در برخی استانها در دستور کار است، گفت: برای توسعه استان نیاز به راه ارتباطی خوب داریم و سریعترین و مطمئنترین راه، خط ریلی است که در حال پیگیری خط ریلی همدان به فرودگاه امام(ره) هستیم.
فلاحی گفت: همه جا ایستگاههای راه آهن را به خارج از شهر میبرند اما برخی در همدان به دنبال این هستند که ایستگاه را به داخل شهر بیاورند که این موضوع را به وزیر اطلاع دادیم که به جد مخالفت کرد.
او در رابطه با وضعیت فرودگاه همدان، گفت: فرودگاه همدان با ۸۵ نیرو، ماهانه یک میلیارد تومان هزینه دارد که تعطیل است. خوشبختانه پرواز حج انجام شد و به دنبال این هستیم که از طریق هواپیماهای کوچک پرواز عتبات، مشهد، عسلویه و کیش را داشته باشیم، از طرفی همچنان مسأله بازیافت هواپیما را پیگیر هستیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در رابطه با کنارگذرهای همدان، تصریح کرد: کنارگذر غربی ۱۸ کیلومتر به صورت سه لایه آسفالت شده اما مسئول وقت گفت اگر آن را کامل کنیم، در منطقه چراغ قرمز نمیتوانیم چیزی به مسافران بفروشیم! این تعلل باعث شده که الان باید ۶۰۰ میلیارد تومان برایش هزینه شود همچنین کنارگذر شرقی نیز سه کیلومتر آسفالت و تعطیل شده است.