سخنگوی امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی از آغاز به کار کارگروه رسیدگی به موضوع کندی اینترنت خبر داد.

هفته گذشته رئیس جمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی دستور به تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگانی از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات داد تا موضوع کندی سرعت اینترنت و گلایه‌های مردم در این خصوص را پیگیری کنند.

اعضای این کارگروه موظف شدند حداکثر تا یک ماه آینده نتیجه این بررسی و راهکار‌های رفع دغدغه‌های مردم در این زمینه را ارائه کنند. 

امیر خوراکیان، سخنگو و معاون حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی، اعلام کرده که این کارگروه تشکیل شده و آغاز به کار کرده است.

خوراکیان گفت: مسئولیت این کارگروه بر عهده مرکز ملی فضای مجازی است و اعضای آن تعدادی از اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی، تعدادی از مدیران و کارشناسان مرکز ملی فضای مجازی و تعدادی از همکاران وزارت ارتباطات هستند.

او گفت: در کنار گزارش‌هایی که از بهبود وضعیت اینترنت یا توسعه زیرساخت‌ها و شبکه در کشور داده می‌شود، اما کاربر و به خصوص کسب‌وکار‌ها نباید در استفاده از اینترنت که همه جوانب مختلف زندگی به این فضا مرتبط می‌شود، مشکل داشته باشند؛ این موضوع دغدغه رئیس جمهور نیز است.

خوراکیان در ادامه اضافه کرد که با وجود این دغدغه، رئیس جمهور دستور داده است تا در کنار گزارش‌هایی که از توسعه شبکه و تحولات فنی در این حوزه داده می‌شود، کارگروهی به بررسی نگاه عموم کاربران و کسب‌وکار‌ها به وضعیت اینترنت و نحوه استفاده از آن و کیفیتش، اعم از سرعت و کیفیت، بپردازد و بتواند گزارشی را در این زمینه برای شورای عالی فضای مجازی تهیه کند.

او درباره هدف از تهیه این گزارش‌ها چنین توضیح داد: «از این طریق متوجه می‌شویم که بین گزارش‌هایی که از وضعیت اینترنت داده می‌شود و واقعیتی که مردم و کاربران از این موضوع درک می‌کنند، تفاوت یا اشکالی وجود دارد یا خیر؛ این اشکال دقیقاً کجاست و با چه تصمیمات و چه اصلاحاتی، اعم از اصلاحات فنی و اصلاحات فرایندی، مشکل برای مردم حل می‌شود.»

معاون حقوقی و امور مجلس در مرکز ملی فضای مجازی با بیان این که ساز و کار بررسی این موضوع بناست در همین کارگروه مشخص شود، درباره نحوه احتمالی کار این کارگروه گفت: «این گزارش‌ها احتمالا به صورت نظرسنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکار‌ها و عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتور‌ها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، تهیه می‌شود.»

خوراکیان معتقد است که این کارگروه می‌تواند در رفع مشکلات مربوط به اینترنت کارگشا باشد:می‌توانیم فضایی را فراهم کنیم که حقیقتا استفاده از اینترنت و انجام امور روزانه و مربوط به کسب‌وکار‌ها در این فضا با کندی و مشکل مواجه نباشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۵ تير ۱۴۰۲
وزیر ارتباطات باید برکتار شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۱۵ تير ۱۴۰۲
ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۴ تير ۱۴۰۲
الان دیگر حرکت غرب را در مقابل باز گذاشتن فضای مجازی دیدید وآن غربزده ها غلط بکنند در باره آزادی بیش از اندازه فضای مجازی واینترنت صحبت کنند پس در دنیا هر کشور قانون خود را دارد ومخالف قانون ودولت باید سرکوب شود حالا باید مزدور شناسی کرد وپدر آن کسانی به عنوان انتقاد به کشور ضربه میزنند در بیاوریدو مجال فرصت طلبی را از آنها بگیرید چه رسانه ای چه هنری وچه ورزشی وگردشگری وچه دانشگاهی اگر مماشاتی باشد کشور وجمهوری اسلامی صدمه میبیند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۱۴ تير ۱۴۰۲
اسمشو بزار فیلترنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۱۴ تير ۱۴۰۲
کی اینترنت بوده ۱۰ ماهه مردم بی اینترنت ن خجالت بکشید
Iran (Islamic Republic of)
پرسنال
۱۴:۳۲ ۱۴ تير ۱۴۰۲
از ADLS استفاده میکنم. توی پنل کاربری نوشته سرعت 16 مگ ولی سرعت دانلودش 500 کیلوبایت هست. سرعت 2 مگ هم خیلی پایین تره برای دانلود. الکی اسم میذارن. خب مثل آدمیزاد بنویسین که سرعت 500 کیلوبایت هست. اندیشه جان!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۰۴ ۱۴ تير ۱۴۰۲
سلام کاش حقوق ووضعیت معیشتی ما کارکنان سازمان اموزش فنی وحرفه ای هم با جدیت دنبال شود ما هرچه قدر میگوییم این سازمان مادر ندارد بلکه نا مادری هم ندارد کسی گوش نمیدهد پس ای انکه دستت میرسد ما کارکنان فنی وحرفه ای را دریابید که بد جور شرمنده خانواده هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۴ تير ۱۴۰۲
کاش برای پیگیری حقوق کارمندان آموزش فنی وحرفه ای وابسته به وزارت کار هم دستوری صادر میکردند.بدجوری شرمنده اهل وعیال هستیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۴ تير ۱۴۰۲
مگه نتی هم هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۸ ۱۶ تير ۱۴۰۲
دروغ میگن فکر جیبشونن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۴ تير ۱۴۰۲
مثل تمام مواردی که با جدیت پیگیری شده و نتیجه گرفته
Iran (Islamic Republic of)
hoo
۱۳:۱۸ ۱۴ تير ۱۴۰۲
حرف دورغ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۱۴ تير ۱۴۰۲
جدی واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۱۴ تير ۱۴۰۲
اصلا نمیشه از اینترنت استفاده کرد، حتی وب سایت ها یی که فقط کاربرد تجاری دارند هم باز نمیشود. شرکت های برنامه نویسی و خدمات آی تی با مشکلات زیادی روبرو شدند و خیلی از وقت شان صرف اتصال وی پی ان میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۱۴ تير ۱۴۰۲
همش دروغه کاسبی با اینترنت قانونی مشکلی ندارد آشپز خانه های الکی که به بهانه آشپزی فرهنگ غربی را تبلیغ میکنند ناراحتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۱۴ تير ۱۴۰۲
بسته 90 تومنی شده 200 تومن با سرعت افتضاح و قطعی مکرر آقایون تازه وعده پیگیری میدن
ما را به خیر شما امید نیست ...