سند مشترکی بین وزارت کشور و احزاب در راستای نقش آفرینی بیشتر احزاب در رویداد‌های بزرگ سیاسی تعریف خواهد شد

رئیس ستاد انتخابات کشور در حاشیه سومین همایش منطقه‌ای آموزش انتخابات به میزبانی اصفهان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداو سیما با بیان اینکه تعامل خوبی با احزاب داریم گفت: معاونت سیاسی وزارت کشور باید به عنوان میاندار و حلقه وصل، با این تعامل علاوه بر شناساندن احزاب به نسل جوان، نسبت خوبی بین حزب و جامعه ایجاد کند و امانت دار خوبی هم برای نظام و کشور و هم احزاب باشد.


محمدرضا غلامرضا با اشاره به اینکه سند مشترکی بین وزارت کشور و احزاب در راستای نقش آفرینی بیشتر احزاب در رویداد‌های بزرگ سیاسی تعریف خواهد شد افزود: چه نگاهی به اصلاح قانون انتخاب داشته یا نداشته باشیم و قانون فعلی را ملاک قرار دهیم در وزارت کشور سند تحول احزاب تدوین شده و از احزاب هم خواستیم در این خصوص نظر خود را ارائه دهند.


او تأکید کرد: در خصوص قانون فعالیت احزاب، آیین نامه ایی نوشتیم که بتوانیم از ظرفیت قانون بیش از گذشته استفاده کنیم تا احزاب نقش متفاوتی فارغ از شعار داشته باشند.


معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: احزابی که هنوز مجامع عمومی و ارکان حزب مطابق اساسنامه خود را در موعد زمانی و حد نصاب قانونی تشکیل نداده اند، فقط تا پایان شهریور فرصت دارند و به آن‌ها اعلام کرده ایم که مکان و امکانات برای برگزاری مجمع را در اختیارتان قرار می‌دهیم.


او افزود: ستاد انتخابات ملزم به انتشار فهرست احزاب قانونی برای ایفای نقش در انتخابات (با توجه به قانون انتخابات در حال بررسی در صحن مجلس شورای اسلامی) است و باید کمیسیون احزاب، آخرین فهرست احزاب قانونی دارای پروانه فعالیت معتبر و تمدید شده را ارائه دهد.


معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه در این زمان دشمن به هیچ عنوان بیکار نخواهد نشست و با تبلیغات سوء خود به‌دنبال تردید در اذهان مردم است، گفت: جایگاه ممتاز جهاد تبیین و نقش ویژه رسانه در این دوره حساس مشخص می‌شود که باید با روشنگری، واقعیت‌های درست را برای مردم بیان کرد.


غلامرضا افزود: دشمن با روی آوردن به یک جنگ ترکیبی و شناختی قصد وارونه جلوه دادن واقعیت‌ها را دارد و با این روش ذهن مردم و جوانان را نشانه گرفته اند.


معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: از اهداف مهم برگزاری همایش منطقه‌ای آن است که با استفاده از تجربه همدیگر، زمینه انتخابات پرشور و سالم با جلب اعتماد مردمی با تأکید بر امانت دار و مستقل بودن مجریان را مهیا کنیم و از طرفی دستورالعمل‌ها و زیر ساخت‌های فنی آموزش داده شود.


غلامرضا با بیان اینکه نقش فرمانداران و بخشداران در برگزاری انتخابات بسیار برجسته است، افزود: قوانین انتخابات باید آنقدر در ذهن عوامل اجرایی از جمله فرمانداران تکرار و تمرین شود تا آنان به همه امور مسلط شوند.


سومین همایش منطقه‌ای آموزش انتخابات از امروز ۱۳ تیر به مدت دو روز با حضور مدیران کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، فناوری اطلاعات، فرمانداران و مسئولان آموزش انتخابات استان‌های اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، قزوین، قم و مرکزی (حدود ۱۲۰ نفر) به میزبانی استانداری اصفهان درحال برگزاری است.


انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برای دوره‌ای هشت ساله و انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برای دوره‌ای چهار ساله، جمعه ۱۱ اسفند برگزار می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.