سرهنگ محمدرضا رضایی گفت: طی رصد فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد فرد یا افرادی ناشناس در شبکه اجتماعی به بهانه فروش سوالات کنکور، قصد کلاهبرداری از داوطلبان را دارند که پرونده به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
او افزود: در این پرونده، بالغ بر ۵۰ نفر در شبکه اجتماعی به استناد تعداد اعضا و دنبال کنندگان زیاد یک کانال فروش سوالات که به صورت جعلی برای فریب داوطلبان ایجاد شده بود، اعتماد و اقدام به واریز وجه به حساب ادمینهای این کانال کرده بودند؛ اما هیچ گونه پاسخی دریافت نکرده بودند که در این رابطه با اقدامات تخصصی پلیس فتا، ۳ عضو اصلی یک باند در یکی از شهرستانهای غرب استان کرمان شناسایی و دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتا استان کرمان با اشاره به اینکه تاکنون مبلغ کلاهبرداری از مالباختگان بالغ بر یک میلیارد ریال برآورد شده، بیان کرد: با نزدیکشدن به ایام برگزاری کنکور سراسری، اقدامات متقلبانه این حوزه نیز زیاد میشود که بدین منظور با رصد مستمر فضای مجازی، عاملان و گردانندگان این گونه کانالها و افراد کلاهبردار تحت پایش و شناسایی پلیس فتا قرار دارند و برای متخلفان، مجازات جزای نقدی، حبس و محرومیت از شرکت در آزمون تعیین شده است.
او با اشاره به اینکه با توجه به اینکه سوالات کنکور تا لحظه برگزاری آزمون در قرنطینه هستند، تصریح کرد: ادعای دسترسی به سوالات از سوی سودجویان، صرفا با هدف کلاهبرداری صورت میگیرد.
سرهنگ رضایی با اشاره به اینکه از شهروندان تقاضا داریم هیچ وجهی را حتی به عنوان بیعانه واریز نکنند، بیان کرد: برخی کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر: تضمین قبولی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان را اغفال و پس از دریافت وجوه چند میلیونی، دیگر پاسخگوی تماسهای آنان هم نیستند.