رئیس جهاد کشاورزی بخش بادرود با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال از هر هکتار بیش از ۴۰ تن محصول برداشت شود گفت: عمده ارقام تولیدی طالبی در منطقه بادرود رقم ساوهای، سمسوری، جانا، گرمک و شاه آبادی و رقم آقا علی عباس آن از کیفیت بالایی برخوردار است.
علی حاجی زاده افزود:این محصول در ماه بهمن به صورت تونلی با پوشش پلاستیک کشت شده و از مزایای کشت به این روش، زود رسی، تولید محصول سالم و صرفهجویی در آب و نهادههای کشاورزی است.
او گفت: در زمان برداشت، به مدت ۴۵ روز برای نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل فصلی ایجاد میشود.
رئیس جهاد کشاورزی بخش بادرود افزود: کشاورزان در چند سال اخیر با استفاده از روشهای آبیاری نوین مصرف آب را حدود ۷۰ درصد کاهش دادند، اما در دوسه سال اخیر با گران شدن تیپ یا لولههای آبیاری قطرهای کشاورزان متحمل هزینههای بالایی شده اند و موجب کاهش سطح زیر کشت طالبی شده است.
طالبی حاوی کربوهیدراتها (قند)، پروتئین و آب و ویتامین های A، بتاکاروتن، ب ۱، ب ۲، ب ۶، ویتامین ب ۹، ویتامین C و ویتامین K، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است.