محمدامین بایزیدی مدیر جهادکشاورزی اشنویه با بیان اینکه تأخیر زمان برداشت باعث افت شدید کیفیت گلاب و اسانس بدست آمده میشود، گفت: گل محمدی پس از باز شدن دوام کمی روی شاخه دارد و در صورت تأخیر در ۲۴ ساعت رنگ آن به سفیدی گراییده و میریزد.
وی افزود: برداشت گل محمدی صبح زود و قبل از طلوع آفتاب و هوای خنک بامدادی آغاز شده و تا قبل از گرم شدن هوا بایستی انجام و به مراکز خرید یا کارخانجات عرقگیری انتقال یابد، زیرا با گرم شدن هوا گلهای چیده شده پژمرده و فعالیتهای تخمیری در گلها که اغلب روی هم انبار و فشرده میشوند، افزایش مییابد.
بایزیدی اضافه کرد: برداشت گل محمدی از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواسط تیر ماه ادامه خواهد داشت.