علی سهرابی در نشستی که به مناسبت بدرقه او در سالن ریاست دانشگاه قم برگزار شد گفت: قله لنین به ارتفاع هفت هزار و ۱۳۴ متر مربع دومین قله مرتفع دنیا به شمار میآبد.
سهرابی بیان کرد: قله لنین دمای بسیار پایین و سرمای منهای ۴۰ درجه سانتیگراد دارد و در مرز تاجیکستان و قرقیزستان قرار گرفته است.
او ادامه داد: صعود به قله نزدیک به ۲۳ روز طول میکشد و ورزشکار باید توان بدنی خود را مدیریت کند.
سهرابی یادآور شد: از کل کشور ۱۰ نفر در تیم کوهنوردی ایران برای صعود به قله لنین حضور دارند.
رئیس دانشگاه قم نیز در این نشست گفت: علی سهرابی از کارکنان نمونه این دانشگاه است و امیدواریم پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر فراز دومین قله مرتفع جهان به اهتزاز در آورد.
حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی افزود: امید است همانطور که دانشگاه قم از نطر علمی و فرهنگی میدرخشد در زمینه ورزشی هم به همت دانشجویان و کارکنان خود درخشش داشته باشد و صعود به قله لنین مقدمهای در تحرک و نشاط بیشتر در کوهنوردی استان قم ایجاد کند.
او ادامه داد: روایات منتسب به کوهنوردی زیاد است و جا دارد دانشکده الهیات دانشگاه قم طرحی پژوهشی در این زمینه انجام دهد.
حجت الاسلام شریفی تاکید کرد: بر روی موضوعهای امنیت آوری ورزش، اقتصاد ورزش و فرهنگ آوری ورزش در دنیا بسیار کار شده است و جا دارد در کشور ما نیز در زمینه فلسفه ورزش و اخلاقیات ورزش کارهای پژوهشی انجام شود.
معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان قم نیز در این نشست عنوان کرد: دانشگاه قم اولویت و اهمیت خوبی برای ورزش قائل است و درصورتی که علی سهرابی به قله لنین در قرقیزستان صعود کند افتخار بزرگی فراتر از دانشگاه قم برای استان قم و کشور بوجود خواهد آمد.
محمد علیمردانی افزود: فتح قله لنین معادل مدال طلای مسابقات آسیایی است و اداره کل ورزش و جوانان استان قم در حوزه قهرمانی حمایت از ورزشکاران مدال آور برون مرزی در حد توان خود را خواهد داشت.
روح الله کاظمی کوهنورد قمی نیز ۲۷ اردیبهشت ماه سالجاری موفق به فتح قله اورست شد. وی رکورددار تنها کوهنورد ایرانی است که موفق به فتح دو قله اورست و لوتسه در کمتر از ۲۴ ساعت شده است.