شهردار شهرکرد با اشاره به لزوم توجه به بافتهای تاریخی اظهار داشت: در این راستا ۲۵۰ میلیارد ریال برای احیای بافت تاریخی و فرسوده شهرکرد اختصاص پیدا کرد که از این مبلغ اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و ۱۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات امسال است.
وی با اشاره به تلاش شهرداری شهرکرد برای تحقق اهداف "شهرکرد، شهر ملی نمد" گفت: مدیریت شهری در این راستا عزم راسخ دارد، اما ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری باید کمک کند.
واحدیان احیای مسیر گردشگری در بافت مرکزی شهر را از اقدامات مهم شهرداری شهرکرد اعلام و تاکید کرد: بههمین منظور تعریف مبدأ و مقصد گردشگری تاریخی شهرکرد در دستور کار قرار گرفته است و هماکنون از چهار مسیر در حال کار هستند.
بیشتر بخوانید
وی تقویت اتفاقات فرهنگی و هنری در شهرکرد را ضروری دانست و افزود: برای مجموعه تاریخی فرهنگی قلعه چالشتر و حریم آن راهکارهایی به ادارهکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ارائه شده است تا آزادسازی زمینهای این محدوده انجام شود.
شهردار شهرکرد تصریح کرد: این شهرداری برای تحقق اهداف "شهرکرد، شهر ملی نمد" و اقدام برای تبدیل شهرکرد به "شهر جهانی نمد" از نظرها، دیدگاهها و پیشنهادهای علمی افراد دانشگاهی، فعالان فرهنگی و اعضای سازمانهای مردمنهاد (سمنها) استقبال و بهرهگیری میکند.
وی یادآور شد: برای نخستین بار ۱۰ میلیارد ریال از محل جریمههای راهنمایی و رانندگی به شهرداری شهرکرد تخصیص داده و به حساب این شهرداری واریز شد.
واحدیان اظهار داشت: شهرداری شهرکرد یک فقره وام ۶۰ میلیارد ریالی برای احداث سوله بلوکزنی از محل اعتبارات مراکز دولتی دریافت کرده است.