در دومین جلسه کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه شیوه نامه کمیسیونهای تخصصی برنامههای سند ملی امنیت غذا و تغذیه کشور در راستای پیاده سازی سند مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نهایی شد.
کمیسیونهای تخصصی ۶ گانه شامل کمیسیون سلامت و تغذیه با ریاست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کمیسیون تامین پایدار غذا با ریاست وزیر جهاد کشاورزی، کمیسیون دسترسی اقتصادی با ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیسیون استاندارد با ریاست سازمان ملی استاندارد ایران، کمیسیون علمی- فرهنگی با ریاست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون دفاعی- امنیتی با ریاست سازمان پدافند غیرعامل ذیل دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل میشوند.
هدف از تشکیل کمیسیونها ایجاد هماهنگی بین دستگاه مجری و دستگاه- (های) همکار ذی نقش، سازمانهای مردم نهاد، بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان در اجرای برنامههای ملی سند است.