کامبیز ناظریان با اشاره به اینکه حدود ۶۵۰ مجتمع تجاری بزرگ در شهر تهران وجود دارد، اظهار داشت: همراهی این دسته از مشترکان نقش مهمی در کاهش مصرف برق به ویژه در ساعات اوج بار دارد.
وی با بیان این که انتظار میرود با همکاری این مراکز بتوانیم به اهداف تعیین شده در این حوزه برسیم، بیان کرد: کاهش روشناییهای مازاد، حذف روشنایی در بخشهای غیرفعال، استفاده از لامپهای فوق کم مصرف، تنظیم و استفاده صحیح از سامانههای سرمایشی و استفاده از مولدهای برق در ساعات مشخص شده از جمله موثرترین راهکارهای کاهش مصرف برق در این بخش است.
ناظریان با اشاره به مصوبه کارگروه استانی مدیریت تقاضای مصرف برق در زمان اوج مصرف از سوی استانداری تهران گفت: طبق این مصوبه، علاوه بر ادارات و نهادهای اجرایی، مراکز تجاری نیز موظف به رعایت راهکارهای کاهش مصرف برق در بازههای زمانی مشخص هستند.
ناظریان امضای تفاهمنامه همکاری توسط مراکز تجاری و ادارات با شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ را فرصتی مناسب برای بهرهمندی از امتیازات قابل تخصیص به مشترکان همکار دانست و افزود: با امضای این تفاهمنامهها، ضمن تسهیل دریافت سهمیه سوخت، با نصب لوازم اندازهگیری بر روی مولدهای خود تامین به صورت رایگان، انرژی تولیدی توسط مشترکان در ساعات مورد نظر، اندازهگیری و به ازای هر کیلووات ساعت تولید، ۱۵۰۰ تومان پاداش به مشترک پرداخت خواهد شد.
وی اظهار داشت: وضعیت عملکرد و همکاری مشترکان تجاری به صورت روزانه مورد رصد قرار گرفته و حداقل هفتهای یک بار این مراکز توسط کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به صورت میدانی مورد ارزیابی قرار میگیرند.