سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: دانشگاه‌ها برای آشنا کردن دانشجویان با گفتمان و ادبیات فناوری، باید به ایجاد مراکز نوآوری و فناوری در دانشکده‌ها، توجه ویژه‌ای داشته باشند.

امید رضایی‌فر روز سه‌شنبه در نشستی با اعضای شورای پژوهشی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: راه اندازی مراکز نوآوری در دانشکده ها، فرصت مناسبی خواهد بود تا دانشجویان در کنار فعالیت‌های آموزشی، با گفتمان و ادبیات فناوری آشنا شوند.

وی به اجرای طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح استعدادیابی در فضا‌های دانشجویی است و در این طرح هر دانشجو می‌تواند از تسهیلات برای کارآفرینی بهره‌مند شود.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به برنامه‌های مختلف معاونت متبوع خود به منظور توسعه زیست‌بوم فناوری در دانشگاه ها، اظهار داشت: طرح دستیار فناوری یکی از برنامه‌های جدی این معاونت است که با حمایت مالی وزارت علوم و محوریت کارآموزی دانشجویان در شرکت‌های فناور در حال اجراست.

دکتر رضایی‌فر افزود: سال گذشته ۲۴ هزار نفر در طرح دستیار فناوری نامنویسی کردند که پس از بررسی‌ها ۲ هزار و ۲۰۰ نفر آنان تایید و دوره خود را در شرکت‌های فناور گذراندند که از آن میان ۵۰۰ نفر پس از پایان دوره جذب حوزه‌های کاری و اشتغالی دانش بنیان شدند.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به دریافت مجوز راه اندازی پردیس علم و فناوری سبزوار گفت: راه اندازی این پردیس، محور توسعه فناوری و شتاب بخش ظرفیت‌های حوزه دانش بنیان در غرب خراسان رضوی خواهد بود.

رضایی‌فر خاطرنشان کرد: در گذشته اتصال بین دانشگاه و صنعت از زاویه صنایع پیشرفته دیده می‌شد، اما امروزه پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و مراکز نوآوری به عنوان حلقه واسط این اتصال، تبیین و تولید فناوری را برعهده دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.