رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: روسای دانشگاه‌ها نباید دغدغه تغذیه دانشجویان را داشته باشند.

مسعود گنجی گفت: برطرف کردن مشکلات دانشجویان مخصوصا مشکلات معیشتی، باعث می‌شود که دانشجویان با خیالی آسوده در کنار اساتید به فعالیت‌های تحقیقاتی خود بپردازند. اگر در جامعه دانشجویان دغدغه‌ معضلات معیشتی را نداشته باشند، پژوهش رشد خواهد کرد.

او افزود: وقتی استادان و دانشجویان با فعالیت‌های خود، پژوهش را در سطح مرز‌های دانش ارتقاء دهند، آموزش هم در سطح عالی اتفاق خواهد افتاد و در این مسیر، معاون آموزشی و معاون پژوهشی همواره باید یاری‌گر معاونت دانشجویی باشند تا زیربنا به درستی شکل بگیرد. همچنین معاونت اداری و مالی نیز باید عهده دار پشتیبانی زیربنایی این مسیر باشد.

وی ادامه داد: اعتقاد من این است یک سقف بدون داشتن زیر بنا و ستون نمی‌تواند استوار بماند. هرچه زیربنا محکم‌تر باشد، سقف را با خیال آسوده‌تر می‌توان روی آن سوار کرد. در این راستا، صندوق رفاه دانشجویان با توجه به مدارک و شواهد موجود در حوزه فعالیت خود بیش از ۷۵ درصد از وظایف خود را محقق کرده است و ۲۵ درصد باقی مانده به دلیل عدم وجود بودجه کافی در این بخش است که باید در قانون بودجه سالیانه، از سوی برنامه ریزان سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی لحاظ شود.

گنجی با اشاره به این که درآمد صندوق رفاه دانشجویان حدود ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شد ادامه داد: تغذیه یکی از تغییرات مورد نظر صندوق، در حوزه دانشگاه‌ها است و هدف ما این است که روسای دانشگاه‌ها به هیچ عنوان دغدغه تغذیه دانشجویان را نداشته باشند. اگر یک رئیس دانشگاه در زمینه تامین خوابگاه و تغذیه دانشجویان آسوده خاطر باشد، به راحتی می‌تواند در زمینه‌های دیگر نیز برنامه‌ریزی کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: در جایی که انتقاد نباشد، رشد هم وجود نخواهد داشت. آینده شایسته‌تر زمانی حاصل می‌شود که انتقاد جدی صورت گرفته شود.

گنجی تاکید کرد: ما در صندوق رفاه دانشجویان قصد داریم کاری انجام دهیم که مشکلات دانشگاه‌ها کمتر شود و دانشجویان با خیالی آسوده به کسب علم و دانش بپردازند و از دوران زندگی دانشجویی خود لذت ببرند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره بر این مهم که اصلی‌ترین رسالت صندوق، تخصیص وام به دانشجویان است، افزود: بیش از ۹۰ درصد از اعتبارات صندوق، صرف پرداخت وام می‌شود، بخشی از اعتبار نیز به ارتقای خوابگاه‌ها و مسائلی از این دست اختصاص می‌یابد، ولی عزیزان در دانشگاه‌ها در جریان باشند رسالت اصلی صندوق همان ارائه تسهیلات وام برای دانشجویان است، به عبارتی مهم‌ترین وظیفه، رفع مسائل و مشکلات معیشتی دانشجویان است.

گنجی در ادامه عنوان کرد: امسال سامانه جدیدی در صندوق رفاه دانشجویان راه‌اندازی شد، این سامانه به صورت پایلوت اجرا نشد و از ابتدا در کل کشور مورد استفاده قرار گرفت که ریسک بزرگی بود و ممکن بود به مدیریت لطمه بزند، به همین علت سایت صندوق رفاه دانشجویان حدود یک ماه از دسترس خارج شد که اعتراضاتی را در پی داشت، لیکن این سامانه در حال حاضر بهتر از سامانه‌ی قبلی قابل استفاده است، هر چند در حال گذراندن دوران راه اندازی خود است و با این سامانه اکنون در حال پرداخت وام‌های دانشجویان هستیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: باز ماندن سایت به مدت چند روز بیش از مهلت مقرر، باعث شد ۹۰ درصد بودجه ارتقاء خوابگاه‌ها هم صرف وام‌های دانشجویان شود و این مهم باعث شد امسال ارتقاء خوابگاه‌ها را بر عهده خود دانشگاه‌ها بگذاریم، هرچند این موضوع به این معنا نیست که صندوق رفاه دانشجویان قصد داشته باشد برای تجهیز خوابگاه‌های جدید دانشگاه‌ها را مساعدت نکند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۴:۵۲ ۰۶ تير ۱۴۰۲
درآمد صندوق از محل بازپرداخت وام های دانشجویی می یاشد به تبع آن با توجه به افزایش وام های پرداختی در سنوات گذشته به خاطر تورم و وجود وام هایی با بازپرداخت یکجا، مشخصه که درآمد هم افزایش داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۴:۴۷ ۰۶ تير ۱۴۰۲
درآمد صندوق از محل بازپرداخت وام های دانشجویی می یاشد به طبع آن با توجه به افزایش وام های پرداختی در سنوات گذشته به خاطر تورم و وجود وام هایی با بازپرداخت یکجا، مشخصه که درآمد هم افزایش داشته باشه.
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۴:۴۶ ۰۶ تير ۱۴۰۲
درآمد صندوق از محل بازپرداخت وام های دانشجویی می یاشد به تبع آن با توجه به افزایش وام های پرداختی در سنوات گذشته به خاطر تورم و وجود وام هایی با بازپرداخت یکجا، مشخصه که درآمد هم افزایش داشته باشه.