محمودی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: چاپگرهای سهبعدی شرکت ما ماشین،های ساخت افزایشی با تکنولوژیهای اکسیژنی و لیزری پودری هستند که با متریالهای مختلفی از ترموپلاستیکهای پلیمری، ترموستات و فلزات تولید شدند.
او افزود: کاربردهای این فناوری در ۴۰ صنعت مختلف از جمله صنعت خودرو، صنعت هوایی، لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی و محصولات چینی و سرامیک است. این دستگاه میتواند بدون قالب و ابزار قطعه مورد نظر را بسازد به خصوص در قطعاتی که هندسه آنها پیچیده و یا قطعاتی که در تیراژ کم باید تولید شوند، کاربرد دارد.
محمودی ادامه داد: این دستگاه به صنعتهایی که زمان رسیدن به قطعه برای آنها مهم بوده و قطعات فوری و در اسرع وقت میخواهند بسیار کمک کننده است. نمونه سازی، ساخت کم تیراژ، مدلهای ریخته گری و ساخت قالبهای کامپوزیت از دیگر مزیتهای دستگاه چاپگر سه بعدی است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این دستگاه چاپگر سه بعدی ساخت داخل از نظر کیفت با نمونه خارجی کاملا مشابه بوده و از نظر قیمت بسیار کمتر از مشابه خارجی است و برای مشتریان ایرانی خدمات پس از فروش نیز فراهم است. این دستگاه بخشی از نیاز بازار را که نمونه آن صنعت ساخت افزاری بوده به طور کامل برطرف کرده است.
او در پایان تصریح کرد: این دستگاه چاپگر سه بعدی بیش از ۱۰ میلیون دلار گردش مالی به دنبال دارد.
ولی کاش نام شرکت و فناوری رو میگفتید
من این را بگویم در چاپ سه بعدی تنها مساله جنس متفاوت محصول چاپ شده است، مثلا به جای عروسک پلاستیکی یک عروسک خوراکی داشته باشیم.