قره مَلیک یا قراملک یکی از محله‌های کهن و تاریخی شهر تبریز است که قطب صنعتی و کشاورزی تبریز محسوب می‌شود و باقلا (در زبان محلی پخله) و گوجه فرنگی و صیفی جات محصولات این منطقه محسوب می‌شود.

 این محله از سمت شمال به آجی چای از غرب به دشت تبریز منتهی می‌شود.

محله قراملک از دیرباز محل کاشت و برداشت "باقلا" بوده است.

باقلا در فرهنگ قدیمی و عامیانه مردم تبریز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است به طوری که به عنوان یکی از عناصر پذیرایی در اجتماعات خانوادگی به ویژه در ایام فصل زمستان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

باقلا، منبع تامین فیبر مناسبی بوده و به دلیل بالا بودن میزان پروتئین، می‌تواند همراه با برنج (باقلا پلو) به یک غذای کامل تبدیل شود. کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا می‌تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند.

برچسب ها: کشت باقلا ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار