نشست حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب با زائران داوطلب همکاری با مرکز پزشکی حج و زیارت با حضور حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی نماینده، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، پیر حسین کولیوند رئیس این جمعیت، سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت و سید علی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت ودهها زائر داوطلب در مکه مکرمه برگزار شد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در این نشست با بیان این که زائران داوطلب با پذیرش خیرخواهانه این مسئولیت با خدا معامله کرده اند، گفت: این که به عنوان یک زائر از وقت عبادت و راز و نیازتان با خدا گذشته اید تا به ضیوف الرحمان خدمت کنید اجر مضاعفی نزد باریتعالی خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین نواب در این خصوص به روایتی از امام صادق (ع) اشاره کرد و ادامه داد: آن حضرت فرموده اند که خدا یار مومن است و تا زمانی که این مومن درحال کمک کردن به برادرش است یاری خدای بزرگ ادامه خواهد داشت.
سرپرست حجاج ایرانی اقدام زائران داوطلب را امری خداپسندانه و بهتر از عبادت کنار خانه خدا دانست و ادامه داد: زمانی که میخواهید برای یک زائر بیمار نسخه بنویسید بهترین زمان درخواست دعا و خواسته هایتان از خداست.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت به نقل از عبارتی از پیامبر گرامی اسلام (ص) گفت: ایشان فرمودند اگر مومنی به برادر مسلمانش کمک کند و او را از غم و غصه نجات دهد و اکرامش کند تا زمانی که مشغول این خدمت است خدا پیوسته برایش رحمت نازل میکند.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه در قالب طرح کاهش عوامل اجرایی به مرکز پزشکی هم اعلام شده تعداد نیروهایش را کاهش دهد، افزود: با وجود اعلام این سیاست تاکید گردید که سلامت همه زائران شرط نخست است که با لطف خدا و همراهی و همکاری شما داوطلبان این خواسته ان شاءالله محقق خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان این که طرح همکاری با زائران داوطلب حوزه پزشکی برای اولین بار است که اجرا میشود، گفت: احتمالا ایرادهایی هم در کار وجود دارد که باید با آگاهی ازنقطه نظرات داوطلبان، برای سال آینده برنامه ریزی بهتری داشته باشیم.
در ادامه این نشست نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از زائران داوطلب خواست نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در مورد اجرای این طرح و رفع نواقص آن برای سال آینده بیان کنند.
سمیه شیری از بندرترکمن که به عنوان زائر به حج آمده و در تیم پزشکی مشغول فعالیت است با ابراز خرسندی از این که به آرزویش رسیده است که بتواند به زائران خانه خدا خدمت کند، گفت: برخی زائرانی که از بندرترکمن مشرف شده اند و سن بالایی دارند، در صحبت کردن به زبان فارسی مشکل دارند و بهتر است برای کاروانهایی که این افراد حضور دارند از پزشکان یا پرستارانی استفاده شود که زبان آنها را بدانند تا در برقراری ارتباط مشکلی نداشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با قدردانی از نوع دوستی این پرستار گفت: مسئولان کاروانها باید تدبیر کنند تا پزشکانی که توانایی ارتباط گرفتن با زائران ترکمن را دارند در هتل هایشان مستقر شوند.
پرستار دیگری این طرح را یک اتفاق مثبت و قابل تقدیر دانست و گفت: اگر هنگام ثبت نام شغل زائران را بررسی میکردند میتوانستند از توانایی و دانش زائران در بخشهای مختلف برای خدمت به ضیوف الرحمان استفاده بهتری کنند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این که هنگام ثبت نام این مورد در نظر گرفته شده است، گفت: پیشنهاد درستی است و باید برای سال آینده دقیقتر انجام شود تا بتوانیم از همه ظرفیت زائران استفاده کنیم.
دکتر محسنی یکی از پزشکان مستقر در هتلهای مکه مکرمه نیز با بیان این که باید اطلاع رسانی در این مورد صورت میگرفت، گفت: زمانی که ما در کاروانها این مسئله را مطرح کردیم سه پرستار برای همکاری اعلام آمادگی و خودشان شیفت حضورشان را هم اعلام کردند و توانستند به عنوان یک بازوی اجرایی کنار تیم پزشکی باشند.
سرپرست حجاج ایرانی با تمجید ازاقدام نوع دوستانه این سه پرستار گفت: این روحیه که در بین همه ایرانیان وجود دارد بسیار ارزشمند است و قطعا برای سال آینده افراد بیشتری به عنوان داوطلب در کاروانها حضور خواهند داشت.
حجت الاسلام والمسلمین نواب در پایان خطاب به زائران داوطلب همکاری با مرکز پزشکی گفت: شما امسال خط شکن شده اید و خدمتی که به ضیوف الرحمان ارائه میکنید نزد خدای بزرگ اجر ویژه خواهد داشت.
ما هم آمادگی داریم از نقطه نظرات و پیشنهادات شما برای بهتر شدن حج سال آینده استفاده کنیم.