حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی:

غدیر در بین حوادث تاریخ خلقت بی سابقه است

مدیرعامل بنیاد غدیر گفت: مساله غدیر در بین حوادث تاریخ خلقت قابل مقایسه با هیچ حادثه‌ای نیست و این در تاریخ بی سابقه است.

حجت الاسلام کاظم صدیقی روز شنبه در نشست خبری اعلام برنامه‌های دهه ولایت و امامت در کشور اظهار کرد: مساله غدیر در بین حوادث تاریخ خلقت قابل مقایسه با هیچ حادثه‌ای نیست و هیچ پیغمبری برای تعیین مسیر بعد از خود حمایت پیامبر اکرم را نداشته اند و این در تاریخ بی سابقه است و در هیچ روایتی برای آینده هم نیامده است.

وی افزود: مساله از دیدگاه قرآن تا حدی مهم است که وزن توحید را دارد، خداوند در برخی آیات با پیغمبرش با زبان هشدار صحبت کرده است، اولین موردی که خداوند هشدار می‌دهد شرک است و تحریف و انحراف از توحید موجب سقوط از همه جهات می‌شود.

صدیقی گفت: مساله تحریف از خطرناک‌ترین مسائلی است که هشدار داده شده تا دین و شخصیت‌های دینی تحریف نشوند و با استاندارد‌های تعریف شده باید مسلمانان از این ارزش‌ها حفاظت کنند.

به گفته وی مساله دیگری که خداوند هشدار می‌دهد: خروج از ولایت حضرت علی است که خداوند به پیامبر هشدار می‌دهد که ابلاغ کن پیام ولایت و رهبری و زمام داری امیرالمؤمنین را. اگر این فرصت را از دست دادی و این پیام نرسید به ملت، رسالت خدا را تکمیل نکردی و دین تبلیغ نشده است.

صدیقی تاکیدکرد: دین مساوی است با ولایت علی و بیمه کردن راه تکامل بشر از خطر شرک و تحریف و حاکمیت غیر، ۱۲۰ هزار حاجی متوقف شدند تا آحاد حاجیان به نابعیت ولایت آمده و این واقعه مبارک را تبریک گفتند. ثمره این نوع تکریم و فضاسازی اعتقادی و عاطفی تبیین حاکمیت الهی است.

وی خاطرنشان کرد: روز غدیر روز نیکوکاری، احسان و کمک و بر است از هر نوع خوبی و حرکتی که موجب شادابی دل مومن شود، در روز غدیر از هیچ کمکی دریغ نکنید. روز غدیر روز تجلی خوبی ها، مودت‌ها و عشق اهل بیت است. در این روز شاد باشید و جمع دشمن شکن داشته باشید تا به همه دنیا نشان داده شود حکومت علی (ع) دیپلماسی ظاهری نبوده و حکومت بر دل‌ها بوده است، بر این اساس امسال در شهر‌ها و روستا‌های استان‌های مختلف برای پیاده روی روز غدیر برنامه ریزی شده است.

مدیرعامل بنیاد غدیر نیز در این نشست گفت: نشاط اجتماعی وسیعی توام با معرفت تدارک دیده است، شعار دهه ولایت امسال "معیار زندگی الگوی حکمرانی" انتخاب شده است.

حسین ظریف منش افزود: شعار محوری ما "هر خانه یک جشن، یک پرچم، یک اطعام، هر کوچه یه موکب" است، سعی کردیم برای تمام اقشار برنامه‌های مختلف در اماکن مختلف داشته باشیم.

به گفته وی در روز بزرگداشت علامه امینی همایش بزرگداشت و رونمایی از ۲۰ جلد خلاصه الغدیر و علاوه بر آن در ۲۰۰ شهر کشور از جمله تهران از میدان آزادی تا امام حسین با استقرار موکب‌های پذیرایی راهپیمایی سراسری برگزار می‌شود.

وی افزود: کاروان شادی از غدیر تا حضور از حرم تا مسجد جمکران در قم، در کرمانشاه مهمانی ۱۰ کیلومتری، اهتزار بزرگترین پرچم امیرالمؤمنین در کرمانشاه، برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری طرح اطعام غدیر با پیش بینی ۳۰ میلیون غذا، دومین همایش حکمرانی مطلوب از منظر حضرت علی در کرمانشاه از دیگر برنامه هاست.

به گفته وی همچنین برگزاری اولین همایش ملی عروه الوثقی به میزبانی گلستان، جشنواره تجسمی غدیر به میزبانی فارس، آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد، برگزاری جشنواره‌های علوی در کشور‌های مسلمان از جمله ۱۴ همایش تخصصی آموزه‌های علوی، همایش تجلیل از سادات اهل سنت در داخل و خارج کشور و برگزاری ۱۱۰ جشن غدیری از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این دهه است.

ظریف منش گفت: از سال آینده جایزه بین المللی غدیر ویژه تجلیل از برترین پژوهشگران، نویسندگان و هنرمندان برجسته جهان از سراسر دنیا که پیرامون امیرالمؤمنین قلم بزنند، پیش بینی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار