معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان از مردم خواست بعد از خرید فرآورده های دامی از مراکز مجاز، آن را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس مصرف نمایند و از خرید دام زنده خودداری کنند.
ناصر براتی با اشاره به رسیدن فصل گرما و افزایش بیماری تب کریمه کنگو گفت:۶۰۰ دامپزشک در سراسر استان در ۲۹ کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی حضور دارند تا با بررسیهای لازم قبل کشتار، حین کشتار و بعد از کشتاردام از سلامت گوشت اطمینان حاصل کنند.
او با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است گفت:علایم بیماری همچون وجود کنه، تب و بی حالی در دامهای سبک قبل از کشتار بررسی و موارد مشکوک از سایر دامها جدا شده و از چرخه کشتار خارج می شود و بعد از کشتار نیز در سردخانههای پیش سرد تا ۲۴ قرار میگیرد تا عوامل بیماری بر طرف شوند.
براتی افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و سوالی میتوانند با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند.