افشین یگانه، مدیرکل مدیرت بحران استان کرمانشاه در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان پاوه با اشاره به مهار آتشسوزیهای منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل پاوه در کمترین زمان،گفت : رویکرد استان و دولت بر این است که هیچ منابع و امکاناتی از استان مختص هیچ منطقهای نبوده و با بروز هر نوع حادثهای تمام امکانات به آن نقطه اعزام میشود.
یگانه با بیان اینکه مدیریت استفاده و توزیع آب یکی از مشکلات مطرح در بحث پساب است، افزود: با ۱۱۰ لیتر آب در ثانیه و ۲۸ الی ۳۰ لیتر پساب، ۵۷ میلیون مترمکعب آب، چیزی حدود ۲۵ درصد آب سد گاوشان سالیانه در شهرستان پاوه هدر میرود.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه تصریح کرد: توسعه باغات در اورامانات بسیار سخت و با مشکلاتی همراه است و باغداران این منطقه زحمات زیادی را نسبت به دیگر شهرستانهای استان متقبل میشوند.
وی گفت: ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات امهال به خسارت دیدگان خشکسالی در استان آماده واگذاری است که افراد نیازمند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
یگانه ادامه داد: منابع مدیریت بحران از سال ۱۳۹۸ به بعد به صورت متمرکز تحت عنوان ماده ۱۶ و ۱۷ در وزارتخانهها قرار گرفت و با بررسیها و هماهنگیهای به عمل آمده با فرمانداران و مدیران کل استان و ارسال به سازمان برنامه و بودجه، مجموع منابع مالی تحت عنوان تبصره ۱۳ بند الف در اختیار تمامی وزارتخانهها قرار گرفت.
وی افزود: به طور خاص این منابع در سازمان هلال احمر، اورژانس و بنیاد مسکن به صورت ریال ابلاغ شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان با اشاره به بحث بیمه، گفت: از سال ۹۹ یک صندوق حوادث بیمه تشکیل شده که از هر شهروندی ماهانه ۲۴ هزار تومان کسب و در این صندوق قرار میگیرد، و هم اکنون برای هر فرد حادثه دیده در حوادث طبیعی حدود ۳۰ میلیون تومان خسارت پرداخت میشود، و این مبلغ بیمه هم صرفا برای حوادث طبیعی تعلق خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: بیمه حوادث منزل مسکونی و آتشسوزی هم به صورت یک فرهنگ خوب اعلام شود تا مردم تحت پوشش این بیمهها قرار بگیرند .