سید مهدی حسینی معاون امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ، گفت: این همایش با هدف کاهش آسیبهای ناشی از مواد مخدر، توسعه نشاط همگانی، فرهنگ سازی پیشگیری از مواد مخدر و نمایاندن نقش ورزش در سلامت جسم و روان قشر کارگری و کارفرمایی برگزار شده است.
سید مهدی حسینی افزود: ورزش، میتواند بیشترین تأثیر را در مبارزه با مواد مخدر داشته باشد و توسعه ورزش همگانی یکی از نکات با اهمیت در کاهش آسیبهای اجتماعی و بالا رفتن سرانه ورزش و اشاعه فرهنگ سالم زیستن است که باید به آن توجه کرد.
معاون امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان وبلوچستان ادامه داد: توانمندسازی در زمینهٔ اعتیاد، به کار بستن دانش مهارتهای زندگی از جمله مهارت نه گفتن، شرکت در گروهها و فعالیتهای ورزشی و روی آوردن به تفریحات سالم از جمله مواردی است که در بسیاری از مواقع میتواند از افتادن جوانان در دام مهلک اعتیاد پیشگیری کند.
حسینی کاهش چشمگیر بیماریها و آسیبهای روحی-روانی و درنهایت تأثیر محسوس بر روند تولید را از فواید و دستاوردهای انجام فعالیت ورزشی در محیط کار بیان و افزود: با تقویت خانههای بهداشت کارگری و راه اندازی کانونهای یاریگران زندگی در واحدهای تولیدی سعی داریم اقدامات پیشگیرانه و آگاهی بخشی را در جامعه کار و تولید استان گسترش دهیم.
معاون امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: در حال حاضر در استان، ۵۳ خانه بهداشت کارگری و ۳۳ ایستگاه بهگر در واحدهای تولیدی به کارگران در راستای وظایف و مسئولیتهای محوله خدمات ارائه میک نند.