پیمان شاهپوری رئیس اداره آموزش فنی و حرفهای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: آثار برگزیده از بین هزارو ۳۷۰ هنر تجسمی در ۶ رشته،۲۱ اثر طراحی تارنمای فروش و حدود ۱۴۰ اثر دوخت و پوشاک با تأکید بر خلاقیت و نوآوری انتخاب شده است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان هم گفت: با استقبال والدین و دانش آموزان در کسب مهارت، سن مهارت آموزی سه سال کمتر و ۱۲ تا ۱۵ سال شده است.
غلامرضا مالکی افزود: با همدلی و همکاری متولیان هم اکنون سهم آموزش مهارتی در استان اصفهان حدود ۴۷ درصد است که میانگین کشوری ۳۸ درصد است.
او گفت: بیش از ۱۱ هزار دانشجو در ۲۹۰ کد رشته ۲۷ مرکز علمی کاربردی استان اصفهان در حال تحصیل هستند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان اضافه کرد: به ۱۸ دانش آموز برگزیده این جشنواره مهارتی که رتبه اول را در رشتههای مختلف رقابتی کسب کرده اند، بورس تحصیلی این دانشگاه اعطا شد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این جشنواره گفت: هدایت دانش آموزان به سمت مهارت آموزی و تحصیل در رشتههای فنی و حرفهای یعنی هر دانش آموز، یک مهارت، یکی از رسالتهای آموزش و پرورش است.
سید احمد بنی لوحی از خانوادهها خواست آگاهانه فرزندانشان که علاقه یا استعداد و توانایی در رشتههای مهارتی دارند، را برای ادامه تحصیل در رشتههای کارو دانش یا فنی و حرفهای هدایت کنند.
او اضافه کرد: ۴۶ درصد دانش آموزان پایه نهم در استان اصفهان به سمت رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش هدایت میشوند، اما افق برنامه ۱۴۰۴، رسیدن این میزان به ۵۰ درصد است.