علی نصیری افزود: بهره برداری از سه پایگاه جدید پشتیبانی مدیریت بحران واقع در مناطق ۱، ۱۵ و ۲۲ که کار احداث، بازسازی و تجهیز آنها به تازگی پایان یافته از جمله این طرح هاست؛ به این ترتیب تعداد پایگاههای مدیریت بحران تهران در سطح محلات به ۱۰۷ پایگاه خواهد رسید. این پایگاهها کانونی برای مهیا نمودن بستر عملیاتی و تاکتیکی مناسب در سطح مناطق و اجرای برنامههای متنوع مدیریت بحران در مراحل پیشگیری، آمادگی و مقابله محسوب میشوند.
وی اظهار داشت: همچنین در ادامه پروژه سامانه پایش و پیش بینی مخاطرات هواشناختی شهر تهران، از ۲۲ ایستگاه بادسنجی، ۵ ایستگاه برف سنجی و میز پایش و پیش بینی دما، سمت و سرعت باد و ارتفاع برف بهره برداری خواهد شد که به این ترتیب قابلیت پایش برخط و لحظهای سمت و سرعت باد در شهر تهران، پایش برخط و پیوسته ارتفاع برف در ایستگاههای برف سنجی در مناطق شمالی تهران و دریافت و پردازش دادههای هواشناسی و تهیه بانک اطلاعاتی در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزایش مییابد.
جانشین شهردار در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل افزود: رونمایی از تجهیزات و ناوگان خودرویی و موتوری مدیریت بحران از دیگر برنامههای این مراسم است. در این مراسم از ۲۲ موتورسیکلت عملیاتی، ۱۶ دستگاه خودروی فرماندهی و یک دستگاه خودرو جرثقیل ۳ تن به منظور استفاده در صحنه حوادث و در هنگام بروز بحران رونمایی میشود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به تجهیز امدادی مدارس و مساجد تصریح کرد: یکی از راههای آمادگی و موثر بودن اقدامات نیروهای داوطلب مردمی دوام محلات در برابر حوادث مجهز بودن آنها به تجهیزات امداد و نجات و تجهیزات ارتباطی و رادیویی و تجهیزات کمکهای اولیه است. از این رو اقلام مورد نیاز اعضای گروه دوام در کمد تجهیزات دوام و در اماکنی که گروه دوام در آن تشکیل شده است مثل مدارس و مساجد پیش بینی شده و روز شنبه به ۷ مدرسه و ۳ مسجد اهدا میشود.
نصیری در پایان با اشاره به اعزام تیمهای ارزیابی ایمنی به مدارس افزود: طرح ارزیابی سلامت، ایمنی و محیط زیست مدارس منتخب شهر تهران (HSE) با استفاده از چک لیستهای طراحی شده و با مراجعه به مدارس منتخب برای بررسی مخاطرات و جمع آوری دادههای مورد نیاز نیز از روز شنبه آغاز میشود که در ۲۸۰۰ مدرسه انجام خواهد شد.