مرحله نهایی دومین جشنواره ملی قصه‌گویی نهال امید در شهرستان جلفا آغاز شد.

 جشنواره ملی قصه‌گویی نهال امید با شعار قصه خوب نسل خوب و با هدف ترویج قصه‌گویی، شناسایی ، تشویق و بهره‌مندی از توانمندی‌های شبکه کتابخانه‌های عمومی، کتابداران و اعضا در دو بخش قصه‌گویی صحنه‌ای و قصه‌گویی دیجیتال برگزار می‌شود.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: «مسائل روز جامعه»، «سبک زندگی ایرانی-اسلامی»، «شعار سال» و «موضوعات آزاد» به عنوان موضوعات محوری این جشنواره درنظر گرفته شده ضمن اینکه تمامی محور‌های فوق با رویکرد انگیزشی، امیدآفرینی، هویت‌بخشی و توجه به معنویت و اخلاق تعیین شده است.

آقای هراتی با اشاره به مشارکت بالای قصه‌گویان در این دوره از جشنواره گفت: ۵ هزار و ۲۹۳ نفر در این جشنواره مشارکت کردند که تعداد هزار و ۶۲۳ نفر در مرحله مقدماتی استانی با هم به رقابت پرداختند و در نهایت ۳۳۶ نفر به انتخاب داوران به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

وی افزود: برگزیدگان مرحله منطقه‌ای از ۲۳ تا ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ رقابت کردند که طی آن ۹۶ قصه‌گو در دو بخش دیجیتال و صحنه‌ای برای رقابت در مرحله نهایی انتخاب شدند.

آقای اسفاری مدیرکل ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور هم قصه‌گویی را بهترین ابزار برای جذب کودکان به کتابخانه دانست و گفت:  خدمات متنوعی توسط نهاد به اعضا ارائه می‌شود که یکی از این خدمات را می‌توان قصه‌گویی دانست.

آقای بابایی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان شرقی نیز خاطرنشان کرد: قصه و قصه‌گویی از دیرباز یکی از ارکان اصلی فرهنگ و تمدن بوده و در ادبیات شفاهی تمامی فرهنگ‌ها به خصوص فرهنگ ایران جاری و ساری است و همواره شاهد انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر با ابزار قصه بودیم که این امر باید در طول سالیان آینده نیز ادامه داشته باشد.

در مرحله ملی دومین جشنواره قصه‌گویی نهال امید که به مدت دو روز در منطقه آزاد ارس برگزار می‌شود ۱۲ قصه‌گوی برتر شامل ۶ برگزیده در بخش دیجیتال و ۶ برگزیده در بخش صحنه‌ای به انتخاب هیئت داوران معرفی خواهند شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.