شهرام محمدی گفت: ۶۰ درصد باغات شهرستان مشگینشهر در اثر حوادث طبیعی از قبیل سیل، تگرگ، سرمازدگی و خشکسالی از بین رفته است که نیاز است این خسارتها از طریق بیمه در سریعترین زمان ممکن جبران شود.
او با بیان اینکه زنجیره تولید در شهرستان مشگینشهر از بین رفته است، اظهار کرد: در سیل اخیر ۲۷۶ کیلومتر کانال کشاورزی و ۲۴۰ کیلومتر جاده بین مزارع از بین رفت.
سرپرست فرمانداری مشگینشهر با اشاره به لزوم خرید دستگاههای تگرگزدایی برای مقابله با سرمازدگی افزود: برای خرید ۱۰۰ دستگاه تگرگزدایی ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که تامین این اعتبارات مستلزم مساعدت مسئولان دستگاههای مربوطه است.
محمدی اجرای طرحهای آبخیزداری در شهرستان مشگینشهر را ضروری دانست و گفت: طرح آبخیزداری منطقه شمسیل مشگین شهر از سال ۱۳۸۴ مورد مطالعه قرار گرفته و از آن زمان تاکنون این طرح اجرا نشده است.
او لایروبی مسیلها و رودخانههای شهرستان مشگینشهر را یادآور شد و گفت: در حال حاضر به شدت نیازمند لایروبی مسیلها و رودخانههای این شهرستان هستیم و از این رو امور آب استان باید سریع وارد این موضوع شده و اقدامات لازم در راستای رفع آن انجام دهد.
سرپرست فرمانداری شهرستان مشگینشهر بیان کرد: چاهها و کانالهای کشاورزی در اثر سیلاب پر شده و هرچه سریعتر باید نسبت به بازگشایی آنها اقدام شود چرا که در صورت عدم توجه به آن مسیر آب کشاورزی مسدود شده و کشاورزی منطقه را با مشکل مواجه میکند.
محمدی با اشاره به اقدامات انجام یافته از زمان وقوع سیل در این شهرستان خاطرنشان کرد: از ابتدای وقوع سیل در این شهرستان ستاد مدیریت بحران در روستاها برگزار شد و رفع مشکلات راه عشایری، رفع مشکل برق لاهرود در ساعات اولیه و همچنین آبرسانی به روستاهایی که با مشکل آب شرب مواجه هستند، انجام شد.
او ادامه داد: با توجه به خسارتهای وارده به حوزه کشاورزی و از بین رفتن بخشی از زراعت در این شهرستان نیازمند ارائه کمکهای بلاعوض به کشاورزان برای تامین علوفه و بذر مورد نیاز هستیم.