علی عباسیکسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه بیشترین جرائم سه ماه نخست سالجاری در این حوزه را مربوط به جرائم اقتصادی با ۷۳ درصد دانست و گفت : نزدیک به ۵۰ درصد جرائم اقتصادی استان مربوط به کلاهبرداری اینترنتی و ۲۳ درصد دیگر هم به برداشتهای اینترنتی برمیگردد.
وی با اشاره به دیگر جرائم در حوزه اجتماعی، اخلاقی و سیاسی، گفت: کمتر از ۷ درصد جرائم در رابطه با هتک حیثیت و نشر اکاذیب در فضای مجازی و ۸.۵ درصد هم به سایر جرائم در این حوزه بوده است.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی و دستگیری بیش از ۲۴۷ متخلف فضای مجازی در استان، تصریح کرد: شناسایی و دستگیری مجرمین فضای مجازی جزء کاهای روزمره و مستمر است؛ روزانه در حوزههای مختلف در فضای سایبری گشت انتظامی داریم و اگر جرائم اتفاق بیفتد شناسایی و با هماهنگی دستگاههای پرونده تشکیل میشود.
عباسیکسانی یکی از موضوعات مطرح شده در پیشگیری پیشگیری اجتماعی را شامل اطلاعرسانی بالا بردن فرهنگ جامعه دانست و با اشاره به بحث بازدارندگی در بعد پیشگیری کیفری، گفت: در بحث پیشگیری کیفری هم خود فرد متنبه میشود و هم دیگران که ناخواسته وارد این فضا شده آگاه میشوند.
وی با اشاره به فراوانی پرونده درخصوص بحث اسکیمرها که بیشتر به دستفروشها و دورهگردها بازار روزها است، افزود: پلیس فتا هموازه برای اطلاعرسانی و آگاهی مردم در شبکههای اجتماعی پیامهایی را منتشر میکند و علاوه بر آن شهروندان با مراجعه به سایت پلیس فتا میتوانند در جریان انواع کلاهبرداریها، روشها و شگردها قرار گیرند .