حجتالاسلام ولیزاده با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون کارهای زیادی در سطح کشور انجام شده است گفت: اما نسل دهه هشتادی و جوان ما از این عملکردها بیاطلاع هستند.
مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری با مقایسه برخی عملکردها در قبل و بعد از انقلاب افزود: قبل از انقلاب تنها ۴۸ درصد زنان و مردان جامعه باسواد بودند و امروز ۸۵ درصد جامعه ما باسواد هستند.
وی ادامه داد: در زمینه گازرسانی تا سال ۵۷ تنها پنج شهرستان و یک روستا گازدار بودند اما امروز ۳۳ هزار روستا گازرسانی شده است.
حجتالاسلام ولیزاده دستاوردهای حوزه برق، شرکتهای دانشبنیان، سدسازی، تصفیهخانه، ریل، آب و راه در بعد از انقلاب را یادآور شد و بیان کرد: همه خدمات انجام شده به برکت شهدای عزیز است، هیچکاری در این نظام صورت نگرفته که آنجا شهداء نقش نداشته باشند.
مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری مبنی بر سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص "امید دادن" گفت: امروز بزرگترین خیانت به شهداء ناامید کردن مردم است.
وی در ادامه صحبتهای خود شهامت و شجاعت رزمندگان استان کهگیلویه وبویراحمد در هشت سال دفاع مقدس را یادآور شد و گفت: مردم شایسته خدمت هستند و خدمتها باید با مدیریت جهادی همراه باشد چرا که اگر مدیران ما جهادی باشند کار روی زمین نمیماند.
وی هدف از سفر خود به این استان را در زمینه ماده ۷۴ و بند "و" تبدیل وضعیت ایثارگران عنوان و بیان کرد: این قانون تبدیل وضعیت تا همیشه وجود دارد و قانونی است و اگر مدیرانی انجام نداد با آنها برخورد قضایی می شود.
حجتالاسلام ولیزاده اضافه کرد: در وزارت نفت ۳۳ هزار نفر و در وزارت نیرو ۶۰ هزار نفر تبدیل وضعیت شدهاند.
وی ادامه داد: در زمینه تبدیل وضعیت ایثارگران، استان مازندارن رتبه اول را دارد.
مشاور عالی ریاست جمهوری در امور ایثارگران در خصوص استخدام فرزندان شهداء گفت: سال ۱۴۰۰، مجوز استخدام ۱۵ هزار نفر را دادیم، از این مجموع ۱۱ هزار نفر ثبتنام کردند و ۹ هزار نفر در آزمون شرکت کردند.
وی با توجه به آمار بیکاری فرزندان شهداء در کهگیلویه گفت: ما مشکلی نداریم و این چند نفر باید در آزمونها شرکت کنند.
حجتالاسلام ولیزاده با بیان اینکه عدهای فکر میکنند بنیاد شهید در کمیسیونهای پزشکی سختگیری میکند گفت: هفت فرایند در این راستا وجود دارد که ستاد کل نیروهای مسلح آن را مشخص کرده است.
وی در همین خصوص ادامه داد: در برنامه ششم گفتیم رزمندهای که در جبهه بوده اما مدارک بالینی ندارد به یگان مربوطه در خصوص سهمیه پنج درصدی مراجعه کند، اما ستاد کل فرایندهایی دارد و گفتند باید ۶ ماه حضور در جبهه و در سه عملیات شرکت کرده باشد و این یک دستور است و ارتباطی به بنیاد شهید ندارد.
وی افزود: اما برای جانبازانی که شیمیایی باشند ولو یک ساعت بوده، نیاز به این فرایندها نیست، اما برای موج انفجارها و ترکشها این فرایند لحاظ میشود.
حجتالاسلام ولیزاده بیان کرد: قرار است کمیسیونهای پزشکی در مراکز خود استانها برگزار شود.