علیرضا برخی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز اظهار داشت: هدف از تشکیل این صندوقها کمک به معیشت خانوار زنان روستایی است که تاکنون چهار صندوق با عضویت ۱۳۱ نفر در سطح شهرستان البرز فعال است.
وی اضافه کرد: در صندوق کمال آباد ۵۰ نفر از زنان روستایی عضو آن هستند و سرمایه اولیه آنها برای راهاندازی این صندوق ۳۰ میلیون تومان است.
فاطمه قاسمی مشاور رییس سازمان جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده گفت: این صندوقها با استقبال بسیار خوبی همراه است چراکه دسترسی به منابع اعتباری را تسهیل کرده است.
قاسمی اضافه کرد: هم اکنون استان قزوین دارای ۸۵ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی بوده که ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در آن عضویت دارند که سه میلیارد تومان تسهیلات گرفتهاند.
وی بیان داشت: یکی از برنامههای ما در حوزه صندوقها شبکهای کردن و ثبت حقوقی برخی از صندوقها است که بتوانیم اقدامات بزرگتر و وسیعترین را در حوزه کارآفرینی و اشتغال رقم بزنیم.
مشاور رییس سازمان جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده گفت: این ۱۰ صندوق دارای ۳۵۰ نفر عضو بوده و با سرمایه اولیه در حدود ۲۵۰ میلیارد تومان راهاندازی شده است.
مشکل ورود فاضلاب به اراضی زراعی کمال آباد حل شود
محمد حسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: حل مشکل ورود فاضلاب به اراضی زراعی کمال آباد در شهرستان البرز به عنوان یک اولویت جدی درحال پیگیری است و باید برای رفع آن با کمک دستگاههای اجرایی دیگر اقدام کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه حمایت از صندوق خرد زنان روستایی با هدف حل مشکلات اجتماعی و معیشتی روستاییان صورت میگیرد، گفت: ثبت حقوقی صندوقها اهمیت بسیاری دارد.
این مسئول تصریح کرد: صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی باید دارای شخصیت حقوقی باشند که بتواند فعالیت خودشان را گسترش دهند.
عطایی بر اهمیت کار کردن به شکل دسته جمعی تاکید کرد و گفت: مانع اصلی ما در جامعه انجام کارهای دسته جمعی است که فلسفه این صندوقها بر این مهم اهمیت دارد.