سید علی حسینی با اشاره به وقوع آتش سوزیها، عنوان کرد: ۲۵ پهنه بحرانی شهرستان شناسایی شده است، البته با توجه به بارندگیهای اخیر میتوان گفت نقطه غیر بحرانی نداریم.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین چالشها در حوزه آتش سوزی مربوط به پس چر مزارع است، که باید جهاد کشاورزی از ظرفیت قانونی خود برای جلوگیری از این مسئله استفاده کند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خرمآباد با اشاره به اینکه ۱۳۵۰ کیلومتر آتش بر در سطح شهرستان کار شده است، گفت: دو موتورسیکلت، هشت خودرو کمکدار،۵۰ دستگاه شن کوب، ۵۰ دستگاه آتش کوب و ۱۴ دستگاه دمنده برای اطفا حریق داریم.
حسینی بیان کرد: همچنین از ظرفیت ۶۸ نیرو همیار طبیعت به عنوان دیده بان و هشت نیروی واکنش سریع در هنگام حریق استفاده میکنیم.
وی با اشاره به اینکه ۹ گروه کشیک را در سطح شهرستان تشکیل دادهایم، گفت: یکی از نیازهای ضروری برای اطفا حریق استقرار بالگرد در مرکز استان است، متاسفانه در مناطق صعب العبور برای جابجایی نیروها از بالگرد کرمانشاه استفاده میکنیم.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خرمآباد تاکید کرد: عدم ایجاد آتش در جنگلها توسط مردم و همکاری همه دستگاهها به ویژه صدا و سیما و رسانهها در خصوص فرهنگ سازی از مواردی است که در جلوگیری از آتش سوزی موثر است.
حسینی تاکید کرد: دستگاهها به اداره کل راهداری در تیغه زنی حاشیه جادهها کمک کنند.
منبع: فارس