رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان‌های چابهار و دشتیاری گفت: هفت تعاونی صنایع دستی در این شهرستان‌ها مشغول فعالیت‌های صنعتگری هستند که اشتغالزایی خوبی برای جوامع محلی ایجاد شده است.

خیرالنساء امیری گفت: سیستان و بلوچستان به واسطه هنر فاخر سوزن دوزی و سفال کلپورگان جایگاه ویژه‌ای در هنر‌های صنایع دستی کشور دارد و ظرفیتی مهم برای توسعه این هنر زیبای زنان و مردان سیستانی و بلوچستانی است که علاوه‌بر داخل کشور در کشور‌های حاشیه خلیج فارس و پاکستان نیز علاقمندان به این هنر زیبا را دارد.

وی ادامه داد: صنایع دستی سیستان و بلوچستان با تلاش‌های فراوان مردان و زنان بلوچ و سیستانی به خوبی هم در داخل کشور و هم در جهان نشان داده شده و تلاش‌هایی برای حفظ و نگهداری این هنر فاخر چه در سوزن دوزی و چه در صنایع دستی دیگر نقاط استان از جمله سفال کلپورگان و لنج سازی کنارک انجام شده است.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان‌های چابهار و دشتیاری گفت: حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و به نمایش گذاشتن هنر سوزن دوزی بلوچی که یکی از فاخرترین هنر‌های دستی کشور محسوب می‌شود به آن جایگاه برتری در بین هنر‌های صنایع دستی کشور داده است.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، توانمند ساختن افراد بومی منطقه است که در صنایع دستی فعالیت دارند و می‌توان به فعالان صنایع دستی تالاب لیپار اشاره کرد که امسال خوشبختانه مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای ساماندهی صنعتگران لیپار تخصیص یافته است.

امیری بیان کرد: علاوه‌بر فروش محصولات صنایع دستی در داخل کشور علاقمندان زیادی در کشور‌های حاشیه خلیج فارس به علت مرغوبیت صنایع دستی چابهار و قصرقند از آن‌ها استفاده می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار