![آبشار دودْوَزَن خرمکش گیلان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/5/3/19612614_562.jpg)
یکی از روشهای سنتی پخت غذا ، پخت آن با هیزم و ذغال بوده و نوعی از پخت ذغالی ، پختن به روش حرارت غیر مستقیم می باشد که امروزه طرفداران بسیاری را نیز بسوی خود جذب نموده است.
امین طاهری قهفرخی یکی از مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان استان چهارمحال و بختیاری، در طرحی خلاقانه اقدام به ساخت فر هیزمی ویژه پخت پیتزا کرده و آن را با ما به اشتراک گذاشته است.
از محاسن این طرح خلاقانه نه تنها پخت دودی پیتزا است بلکه پخت آن در این تنور خلاقانه 10 دقیقه طول می کشد.