یوسف کاکاوند گفت: پیشبینی میشود که امسال از سطح مزارع زیر کشت این شهرستان، ۳۰۰ تُن گل محمدی برداشت شود.
او گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان ۱۴۳.۲ هکتار است که ۵۴ درصد از سطح زیرکشت مزارع گل محمدی استان همدان را به خود اختصاص داده است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: از این میزان سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان ملایر، ۱۲۸.۶ هکتار بارور و ۱۴.۶ هکتار غیربارور است.
کاکاوند گفت: سالانه ۴۳۸ تُن گل محمدی در استان همدان تولید میشود که شهرستان ملایر با تولید ۲۷۰ تُن گل محمدی، ۶۱ درصد از تولید گل محمدی استان را به خود اختصاص داده است.
او با بیان اینکه برداشت گل محمدی از سطح مزارع این شهرستان رو به پایان است، افزود: به طور میانگین مزارع گل محمدی روزانه برای ۱۰ نفر در هر هکتار اشتغال ایجاد میکند.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: گل محمدی در تمامی بخشهای تابعه و روستاهای این شهرستان کشت میشود و روستای خردمند با فعالیت یک واحد فرآوری بیشترین میزان تولید را دارد.
کاکاوند با اشاره به اینکه گلمحمدی بیشتر در مناطق کوهستانی و خنکتر کشت میشود، بیان کرد: با توجه به وضعیت خوب خاک، گل محمدی در تمام نقاط این شهرستان کشت میشود و بیشترین پراکنش کشت گلمحمدی استان همدان مربوط به ملایر است.
او گفت: گلمحمدی یکی از محصولات کم آببر است که دارای توجیه اقتصادی بالایی برای بهرهبرداران این حوزه محسوب میشود.
مجموع باغها و مزارع زیر کشت گل محمدی در استان همدان ۲۶۵ هکتار است که از میزان ۱۴۳.۲ هکتار مزارع گل محمدی در شهرستان ملایر است و از این نظر رتبه نخست کشت و تولید گل محمدی را به خود اختصاص داده است.
منبع ایرنا