با آمدن فصل بهار دشتها و کوهها مملو از گیاهان دارویی و بهاری میشوند به طوری که با برخی از این گیاهان معطر غذاهای سنتی و انواع دمنوشها تهیه میشود که بسیار لذیذ می باشد. مناطق مختلف ایران با توجه به سبک زندگی و اقلیم و همینطور با توجه به مواد اولیه در دسترس غذاهای مخصوص به خود را دارند.
استان کرمانشاه نیز با گیاهانی که در فصل بهار میروید غذاهای سنتی و گیاهی بسیاری دارد به همین مناسبت در شهرستان روانسر جشنوارهای با عنوان غذاهای گیاهی بهاری برگزار شد که در ادامه میتوانید مشاهده کنید.
منبع: باسط مفاخری - روانسر
بیشتر بخوانید:
برگزاری آیین شه شه به سبک دامغانیها + فیلم
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.