آقای گوزلی گفت: پس از صدور نخستین مجوز گردشگری شیلاتی در شهرستان هشترود اولین مجوز قایقرانی نیز در این شهرستان توسط شرکت آب منطقهای استان آذربایجان شرقی صادر شد.
وی افزود: گردشگری شیلاتی علاوه بر ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ظرفیت بالایی در درآمد و اشتغالزایی دارد و استان آذربایجان شرقی با دارا بودن مناطق و مزارع آبزی پروری پتانسیل کمنظیری در این حوزه دارد.
آقای گوزلی گفت: طی سالهای اخیر با آغاز فعالیت مراکز گردشگری شیلاتی در استان شاهد رشد و رونق بیشتر این بخش هستیم.
وی با اشاره به اینکه مجموعه گردشگری هشترود در اراضی روستای ملاجیق و در حاشیه سد خاکی ملاجیق با ظرفیت ۱۰ میلیون مترمکعب آب ایجاد شده است گفت: این مجموعه علاوه بر پرورش ماهی گرم آبی با توجه به اینکه هرساله میزبان تعداد زیادی از گردشگران و علاقمندان به طبیعت است و با ایجاد تفریحاتی سالم از جمله قایقرانی، ماهیگیری با قلاب و پخت صحرایی آبزیان به گردشگران خدمات ارائه میدهد.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان هشترود در ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرقی تبریز از جمله شهرستانهای با پتانسیل بالا در حوزه کشاورزی و شیلات است.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان با ابراز امیدواری از افزایش تفرجگاههای شیلاتی اظهار کرد: با همکاریهای بین بخشی مسئولین از جمله آب منطقه ای توسعه و رونق صنعت شیلاتی و کشاورزی همزمان در این منطقه میسر خواهد شد.