شب شعر ارادت از سری برنامههای بیستمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) سه شنبه شب در مشهد مقدس برگزار شد.
رئیس دفتر شعر و ادبیات رضوی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در حاشیه این شب شعر گفت: شب شعر ارادت در طی سال و در روزهای سه شنبه هرهفته میزبان شاعران و علاقهمندان ادبیات رضوی است، اما امشب این ویژه برنامه به صورت گسترده و با حضور شاعران کشوری و استانی در محل مجتمع شهدای سلامت (برج سپید) برگزار شد
سیدحسین سیدی افزود: این برنامه در قالب بیستمین دوره جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) با شعرخوانی شاعران برجسته کشور اجرا شد.
وی با اشاره به چهار جشنواره ویژه شعر شامل جشنوارههای شعر فارسی، عربی، ترکی و کودک و نوجوان در قالب بیستمین دوره جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) تصریح کرد: برگزیدهها و دبیران این جشنوارهها نیز به عنوان مهمانهای این برنامه به شمار میآیند.
رئیس دفتر شعر و ادبیات رضوی بنیاد بین المللی امام رضا (ع) ادامه داد: امسال در کنار برگزاری این جشنوارههای چهارگانه، کارگاهها و محافل مختلفی نیز در استانهای میزبان با محوریت شعر رضوی برگزار شد که بازخوردهای بسیار خوبی را نیز به همراه داشت.
وی اضافه کرد: در این شب شعر، محمدعلی مجاهدی، علیرضا قزوه، حمیدرضا برقعی، حیدری آل کثیر، سیدمحمد جواد شرافت، عباس صادقی زرین، عباس سالاری زرین، محسن کاویانی از جمله شاعران ملی حاضر در این شب شعر بودند.
وی اظهار کرد: همچنین علی محمد ادب، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم شعر خود را در وصف امام رضا (ع) سرود.
سیدی گفت: شاعران استانی از جمله مهدی آخرتی، جواد منوچهری، سیدحسین سیدی، سید ابوالفضل مبارز، عاطفه سادات موسوی و الهه بیات مختاری نیز در این گردهمایی فرهنگی حضور دارند.
مدیر عامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) در بخش اول شعرخوانی امشب گفت: کار بزرگ در حوزه جامعه، تمدن و تمامی جوامع بشری سخت و سنگین است.
مرتضی سعیدی زاده با اشاره به اینکه فرهنگ دارای چهار لایه است، افزود: شعر را باید در لایه باورها قرار داد چرا که ماهیت شعر تثبیت باورهاست.
وی با تاکید بر عمومیسازی حوزه شعر در فضای عمومی ابراز کرد: بدین منظور ما در بنیاد امام رضا (ع) دفتر شعر و ادبیات رضوی را شکل دادیم تا جریان شعر و ادب را در حوزه عمومی سازی به لایههای عمومی جامعه انتقال دهیم.
در بخش دوم این مراسم یکی از شاعران مشهدی با لهجه شیرین خود به شعرخوانی پرداخت و محفل را شاد و گرم کرد و مورد استقبال دیگر شاعران قرار گرفت.