![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
فیروز دولتشاهی مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت : بر اساس آخرین تحلیل از نقشههای هواشناسی، هوای استان کرمانشاه طی امروز و فردا، تحت تاثیر موجی کوتاه و کم رطوبت خواهد بود.
وی افزود: این موج، علاوه بر رشد ابر و کاهش نسبی دمای روزانه، در بعضی ساعات بارشهایی پراکندهای نیز به شکل رگبارهای بهاری همراه با وزش باد و رعدوبرق برای استان کرمانشاه در پی خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمال بارندگی، فردا (چهارشنبه) در نواحی کوهستانی بیشتر بوده و امکان اینکه بارش در برخی نقاط به صورت رگبار پراکنده تگرگ نیز مشاهده شود، دور از انتظار نیست.
وی ادامه داد: در دو روز پایانی هفته، به استثنای افزایش نسبی دمای هوا و گاهی اوقات وزش باد، پدیده قابل توجه دیگری برای استان کرمانشاه نخواهیم داشت .