![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
ابراهیم بابایی گفت: در اردیبهشتماه امسال، ١۴٣ عملیات اطفای حریق و ٢۵۵ عملیات امدادونجات در حوادثی که بهدلیل بیاحتیاطی و رعایت نکردن مسائل ایمنی در شهر کرمان اتفاق افتاد، انجام شد.
او افزود: در مجموع این عملیاتها، ١۴۵ نفر از شهروندان نجات یافتند و ١٠ نفر نیز در حوادثی ازقبیل تصادف و سقوط از بلندی، مجروح شدند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان، همچنین از ارائه آموزشهای نکات لازم برای پیشگیری از ایمنی و آتشنشانی به ٢٠٠ نفر از شهروندان و دانشآموزان به همت کارشناسان سازمان آتشنشانی در این ماه خبر داد و افزود: در مدت یادشده، ١٣۶ مورد مشاوره ایمنی، بازدید ایمنی و پایانکار نیز به درخواست شهروندان انجام شده است.