رئیس کمیسیون ویژه آب شورای اسلامی شهر اصفهان پایان تکمیل مرحله دوم انتقال آب دریا به طول ۵۰۰ کیلومتر به اصفهان تا پایان سال پیش بینی شده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه طرح انتقال آب در دو مرحله در حال اجراست که مرحله نخست از دریای عمان تا سیرجان و مرحله دوم از سیرجان تا اصفهان است، گفت: با توجه به وضع طرح‌های قبلی که آب را از خلیج فارس تا سیرجان منتقل کرده است و این پیش بینی اعلام شده و در گام اول آبی که به اصفهان می‌آید، بیشتر برای مصارف صنعتی، فضای سبز و آشامیدنی است.


مجید نادرالاصلی افزود: انتقال آب از دریای عمان به اصفهان به‌وسیله حدود ۹۳۰ کیلومتر لوله‌گذاری و بهره‌گیری از سیستم‌های آب‌شیرین‌کن، پمپاژ و برق فشار قوی با سرعت در حال اجراست.


او ادامه داد: در حال حاضر، آب شیرین زاگرس از طریق رودخانه کارون به خلیج فارس می‌ریزد و شور می‌شود و اصفهان برای استفاده از این آب، باید حدود هزار کیلومتر لوله‌گذاری و شیرین‌سازی انجام دهد.


نادرالاصلی گفت: همه کشور‌های حاشیه خلیج فارس از طریق شیرین‌سازی آب دریا اقدام کرده‌اند و سعی می‌کنیم سال آینده از آب دریا استفاده کنیم و آمدن این آب به اصفهان موجب می‌شود مجموعه واحد‌های صنعتی که از آب زاینده‌رود برداشت می‌کنند کم شود یا به صفر برسد تا بتوان به آورده زاینده رود افزود.

برچسب ها: آب شیرین ، انتقال ، اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۸ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
چرا از آبی که بعد از سد میره و بقول خودتون وارد دریا میشه برداشت نمیشه اینجوری که بهتره
حداقل هزینه ی شیرین سازی نداره
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۱۸:۳۵ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
شیرین سازی آب دریاها کاری ماندگار و زیبا و پایدار و مطمئین برای تامین آب جنوب و شرق و مرکز کشور عزیزمان است اما آبهای شیرین زاگرس هم باید مدیریت شود و نباید به دریاهای شور و باتلاق و مرداب بریزند همچون رودهای کوهرنگ بختیاری دز و کارون و زاینده رود