چندی قبل، یک متخصص بیهوشی با ضربات چاقو مورد حمله قرار می‌گیرد که در پی آن، در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شود.

حمله به متخصص بیهوشی در مشهد، اولین اتفاق ناگوار از این دست حوادث تلخ نیست و البته آخرین آن هم نخواهد بود. زیرا، هجمه‌ها به جامعه پزشکی کشور روز به روز شدت می‌یابد.

محمود یوسف زاده قوچانی متخصص بیهوشی در شهر مشهد، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، شب هنگام در جلوی درب منزل با ضربات چاقو، مجروح و راهی بیمارستان می‌شود.

او شب حادثه را اینگونه روایت می‌کند: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، شب بود که زنگ خانه به صدا در آمد. صدایی از آیفون زنگ گفت که بسته‌ای برای شما آورده ام و من رفتم که بسته را تحویل بگیرم.

یوسف زاده به این موضوع اشاره کرد که اتفاقاً منتظر دریافت بسته‌ای بوده، اما نه آن شب. اما فکر کردم زودتر رسیده و رفتم بسته را بگیرم.

او روایت می‌کند یک آقا بسته را به او داد و وقتی می‌خواسته برگردد درب را ببندد، با ضربات چاقو مواجه می‌شود.

یوسف زاده ادامه می‌دهد: به من گفت بسته را از طرف آقای نوروزی آورده ام و در همان حین، با چاقو به من حمله کرد که در اثر آن، دنده سمت راست دچار شکستگی شد و...

وی افزود: بعد از فرار فرد مهاجم که صورت خودش را پوشانده بود، خانواده به اورژانس زنگ زدند و در نهایت به بیمارستان منتقل شدم و در بعد از انجام عمل جراحی، سه روز در ICU و یک روز هم در بخش عادی بستری بودم و بعد مرخص شدم.

این متخصص بیهوشی، در توضیح علت چنین حادثه‌ای برای او، گفت: اردیبهشت ۱۴۰۱، شیفت ICU بیمارستان بودم که پرستار از من خواست یک بیمار کرونایی را معاینه کنم که گفتم من پزشک معالج نیستم و پزشک داخلی باید او را ببیند و دستورات لازم را بدهد. اما، با اصرار پرستار بخش، او را دیدم، اما برگه مشاوره را پُر نکردم.

یوسف زاده با اشاره به فوت بیمار، افزود: به نظر می‌رسد که خانواده متوفی من را مقصر مرگ بیمار می‌دانند و حتی شکایت هم می‌کنند. اما چون مرگ بیمار کرونایی قابل پیگیری نیست، شورای حل اختلاف، رسیدگی به این شکایت را منتفی دانست. اما آن‌ها این بار از طریق سازمان نظام پزشکی تهران اقدام کردند و در نهایت، دادگاه قضائی در مشهد، بنده و مسئول فنی بیمارستان را فراخوانده است و پرونده در جریان است.

وی گفت: بنده هم پیگیری شکایت خودم را از طریق وکیل دنبال می‌کنم.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۱ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گردن پزشک‌ها کلفته، نظام پزشکی هم پشتشون، خیلی محکم ایستاده. پدر ضارب رو درمیارن. این همه آدم تو دوران کرونایی از دست دادیم، حتی یک پزشک توضیح نداد چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۲۳:۳۹ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
وقتی این همه عقده گشایی و شانتاژ بر علیه پزشکان می‌شود نتیجه اش همین است.
ویزیت متخصص در کشورهای همسایه بین بیست تا هشتاد دلار است. در ایران دو دلار و بیست سنت !!!!!!
در استرالیا ۱۶۰ دلار استرالیا. در کانادا ۱۵۰ دلار کانادا.
در هلند ۲۰۰ یورو !!! در همین کشورها قیمت خودرو یک سوم تا یک چهارم ایران است ! خودرویی که صفر تا صدش دست مجلس و دولت است !
Iran (Islamic Republic of)
وحید
۲۳:۲۹ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
خب چرا نمیرین خارج. چون اونا نمی خوانتون . شما رو قبول ندارن. اونا کیفی کارند کاری به دکترم دکترم شما ندارند
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۳:۱۴ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
دکتر بیهوشی بودی خیلی بی جا کردی یه بیمار کرونایی رو ویزیت کردی. اصلا حق نداشتی. مگه خودت نمیدونستی که حق ویزیت نداری ؟ نسخه ننوشتی چون دکتر بیهوشی حق نسخه دادن نداره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
احتمالا این متخصص بی هوشی در کارش بی کفایتی کرده.جدیدا چون همه به خاطر پول به رشته های علوم پزشکی پناه می برن و علاقه در کار نیست همین بی کفایتی ها رخ می دهد. بی چاره مردم که قربانی این بی کفایتی ها میشن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
مریضا بدبخت شدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
کادر پزشک و پرستار و روحانیون = خط قرمز
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۲۰:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
این وسط ما پرستارا چکاره بودیم. مگه ندیدین نوشته پرستار اصرار داشت دکتر بیمار رو ویزیت کنه. البته اگه منم بودم دکتر رو لت و پار می کردم
آخرین اخبار