رییس کل دادگستری استان تهران در نشست تفاهمی که با علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما با اشاره به اینکه بیشترین دغدغه دستگاه قضایی رسیدگی به پروندهها و صدور و اجرای احکام برای استیفای حقوق مردم میباشد گفت: موضوعات مختلف که در هر یک از پروندههای قضایی پیش روی قضات قرار میگیرد هر یک مستعد بازتعریف به زبان رسانهای و توسط هنرمندان، برای افزایش آگاهی حقوقی مردم و پیشگیری از وقوع جرائم و آسیبهای اجتماعی است.
علی القاصی گفت: دادگستری استان تهران با توجه به نرخ افزایش پروندههای قضایی که ناشی از افزایش جرائم در جامعه است، آمادگی دارد تا ظرفیت و زمینه لازم را برای انتقال مطالب و دانش حقوقی و آموزش به مردم در زمینه مسائل و مشکلات مبتلا به جامعه فراهم نماید و لازم است تا در حوزه پیشگیری از جرم فرهنگ سازی و آموزشهای لازم از طریق شبکه آموزش سیما صورت گیرد.
وی گفت: در کنار مسائل و مشکلاتی که پیش روی اشخاص در جامعه قرار میگیرد از جمله مسائل خانوادگی، مالی یا جرائمی، چون کلاهبرداری و سرقت به تناسب عنوان سال نیز امکان انتقال تجربیات و اقدامات صورت گرفته با استفاده از ظرفیتهای قانونی برای پیشگیری از توقف تولید در کارخانجات و احیاء شرکتهای تولیدی برای بهره مندی سرمایه گذاران و مدیران واحدهای تولیدی مهیا میباشد.
مدیر شبکه آموزش در این نشست گفت: ذات موضوعاتی که در دستگاه قضایی مطرح میشود و مورد رسیدگی قرار میگیرند برای مخاطبان سیما جذاب بوده و مبتلا به مردم میباشد.
علی عبدالعالی گفت: دستگاه قضایی از ظرفیت مناسبی در بحث آموزش و پیشگیری از وقوع جرم و کاهش جرم در جامعه برخوردار است و تولید برنامههای تلویزیونی برای ارتقا دانش حقوقی مردم بر اساس موضوعاتی که بیشترین فراوانی پروندههای قضایی را در بر میگیرند در شبکه آموزش سیما امکان پذیر است.
طی این نشست تفاهمی میان شبکه آموزش و دادگستری استان تهران برای همکاری در خصوص آموزش و فرهنگ سازی برای پیشگیری از وقوع جرم و تولید برنامههایی با این مضمون با حضور علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما و علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران منعقد شد.
در این تفاهمنامه با توجه به بالارفتن آمار پروندههای ناشی از جرائم در دادگستری به ضرورت برنامه سازی در عرصه پیشگیری از وقوع جرم و همچنین آشنایی مردم با پروندههای قضائی و دانش حقوقی تاکید شده است.